Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Salut pública > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
24/02/2012

Decomissats dos gossos per males condicions higienicosanitàries

Gossos decomissats

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges intervé en el cas després de comprovar l’estat en que es trobaven els gossos i haver rebut diverses denúncies i queixes.

L'Ajuntament de Sitges en col·laboració amb el Grup de Suport de Fauna de la Generalitat de Catalunya, el Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) i personal del Centre d'Acollida d'Animals Domèstics de Vilafranca (CAAD), han hagut de decomissar dos gossos de la raça Husky que es trobaven en condicions higienicosanitàries precàries, incomplint la Llei de Protecció d'Animals (2/2008, de 15 d'abril).

L'estat dels gossos havia originat diverses denúncies i queixes. El regidor de Medi Ambient i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges, Ignasi Garrigó, assegura que aquest ha estat un procés difícil i afirma que “des de l'Ajuntament treballarem per evitar que es repeteixin casos com aquests”. Actualment els dos cans es troben al Centre d'Acollida d'Animals Domèstics de Vilafranca CAAD, on han estat atesos pels veterinaris del centre. A hores d'ara s'està gestionant la seva adopció.

L'Ajuntament de Sitges recorda als propietaris de gossos que han d'inscriure'ls al Cens Municipal d'Animals Domèstics de Companyia, i identificats amb un micro-xip, a més de disposar de la cartilla sanitària. Cal tenir en compte també que és necessari prevenir a l'animal de les malalties més habituals i seguir les pautes de vacunació.


Més informació:

> Animals de companyia
> Tràmits relacionats amb les mascotes

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 24/02/12