Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Urbanisme > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
15/05/2018

L'ajuntament reforma el carrer de l'Estalvi

El carrer s’estrena sense barreres arquitectòniques per facilitar l’accessibilitat i mobilitat de les persones. També els treballs han substituït les antigues canalitzacions d’aigua com a mesura de manteniment de la xarxa.

L'Ajuntament de Sitges ha urbanitzat el carrer de l'Estalvi amb una reforma integral que estrena ara un nou espai més accessible amb nou paviment i asfaltat, amb sistema constructiu de caixa única, i amb els serveis de subministrament d’aigua també renovats.

Segons la regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall, l'actuació ha volgut, d’una banda, substituir les canalitzacions d’aigua que existien per evitar les possibles fruites com a resultat de la degradació després de dècades de serveis. D’altra banda, disposar d’un espai sense barreres arquitectòniques, sense voreres, per no entorpir la mobilitat de les persones, especialment de la gent gran, ha explicat Almirall.

Amb la mateixa intenció, l'ajuntament va realitzar fa unes setmanes també la reforma del passatge Mossèn Fèlix Clarà, una actuació que va comptar amb la col·locació de nou paviment, amb sistema d'adoquins, i reforma de l'escala, en un carrer que està destinat únicament als vianants.

En els propers mesos, l'ajuntament té previst asfaltar un total de 55.600 metres quadrats en més d'una trentena de carrers als sectors La Llevantina, Aiguadolç, Quintmar, Sant Sebastià, Casc Antic, Poble Sec, Ca L'Antoniet, La Bòvila, Vinyet, Centre, Terramar, La Plana Est i el poble de Garraf. El projecte està dotat pressupostàriament en el paquet d'inversions sostenibles que tira endavant el govern.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 18/01/2019