Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Benestar social i família > Notícies > Detall de la notícia

Benestar social i família

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
26/09/2018

Sitges obre nous grups de suport per a persones cuidadores no professionals

null

Un psicòleg condueix l’espai de relació, d’intercanvi d’experiències, que permet durant 10 sessions compartir les vivències que comporta cuidar persones dependents. D’aquesta manera s’evita la sobrecàrrega emocional i física de la cura, i permet conèixer altres persones cuidadores que es troben en la mateixa situació

L’Ajuntament de Sitges posa en marxa un nou grup de suport emocional i d’ajuda mútua per a cuidadors no professionals de gent gran i de persones amb discapacitat. Es tracta d’un recurs de suport psicològic gratuït que té l’objectiu de facilitar un espai de trobada entre persones cuidadores que es troben en una situació similar, i permet compartir vivències, necessitats i preocupacions. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar suport als cuidadors i les cuidadores no professionals per a la gestió de les emocions i sentiments que afloren durant el procés de la cura i prevenir situacions d’esgotament. També és un espai on s’informa dels recursos de suport que existeixen  i ofereix eines i estratègies per afrontar la cura i millorar la qualitat de vida.

El grup de suport es troba durant 10 sessions d’una hora i mitja al Casal Municipal de la Gent Gran de Pau Casals. La primera de les sessions s’ha realitzat aquest dilluns però les persones interessades encara poden fer la inscripció a les dependències de Serveis Socials de la regidoria de Benestar i Família (carrer Joan Maragall, 36) o per telèfon al 93 894 94 94.   
La resta de les sessions del grup de suport emocional i d’ajuda mútua a persones cuidadores no professionals es realitzaran els dies 1, 8, 15, 22 i 29 d’octubre, 5, 12, 19 i 22 de novembre. Les trobades són els dilluns de 16.30 a 18 hores.  

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 29/01/2019