Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Atenció a la Ciutadania Nouvinguda > Notícies > Detall de la notícia

Atenció a la Ciutadania Nouvinguda

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
31/10/2018

Sitges promou la integració de persones nouvingudes

La regidoria de Benestar i Família organitza el 16 de novembre una sessió adreçada a persones nouvingudes per a promoure la seva integració. Primer els participants faran una visita a la Biblioteca Santiago Rusiñol i després assistiran a una xerrada informativa per resoldre els dubtes que sorgeixen durant el procés d’obtenció de la nacionalitat.

La regidoria de Benestar i Família de l’Ajuntament de Sitges programa el proper 16 de novembre una nova sessió informativa sobre l'adquisició de la nacionalitat per residència a la Biblioteca Santiago Rusiñol. La xerrada es complementarà amb una visita prèvia a aquest equipament cultural adreçada a la ciutadania nouvinguda, comunitària o extracomunitària.
 
Durant dues hores, la sessió impartida per l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC) explicarà la normativa i resoldrà els dubtes que sorgeixen durant el procés d’obtenció de la nacionalitat.
 
Les places són limitades a 20 persones. Per confirmar l’assistència, cal fer una inscripció prèvia fins al 15 de novembre trucant al telèfon del Servei d’Igualtat i Inclusió de la regidoria de Benestar i Família 93 811 31 80 o al correu electrònic migracio@sitges.cat (indicant el nom, el cognom i un telèfon de contacte) i a la Biblioteca Santiago Rusiñol (b.sitges.sr@diba.cat o també  presencialment. 
 
L’acte  arrencarà a les 10 del matí amb una visita a la Biblioteca Santiago Rusiñol per donar a conèixer els serveis que ofereix a la ciutadania i d’11 a 13 h es realitzarà la xerrada per informar i orientar sobre el tràmit per a l’adquisició de la nacionalitat per residència.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 04/11/2018