Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Benestar social i família > Notícies > Detall de la notícia

Benestar social i família

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
07/11/2018

La regidoria de Benestar i Família proposa un recorregut nocturn per conèixer la percepció que generen els espais públics

null

La passejada nocturna pels carrers de Sitges se celebrarà el 15 de novembre de 19 a 21 h i el punt de trobada serà a l’Espai Jove. Aquesta iniciativa, que permetrà entendre com percebem i vivim els espais públics, és una de les accions per elaborar el Protocol d’actuació contra violències sexuals en espais d’oci i festes. Les inscripcions per participar es poden fer fins al 14 de novembre.

La regidoria de Benestar i Família fa una crida a la ciutadania per participar el 15 de novembre en un recorregut de nit pels espais públics de Sitges. Els participants sortiran de l’Espai Jove a les set de la tarda i durant dues hores es passejaran pels carrers de la vila, quan es fa fosc, amb l’objectiu de buscar espais festius, ja siguin locals d’oci privat o espais de festes populars i parlar sobre les sensacions de seguretat, d’inseguretat i de llibertat que ens generen a les persones.

Durant l’itinerari es pretén respondre a les següents preguntes: Ens sentim lliures quan sortim de festa i caminem per la vila? I, com ens afecta el disseny urbanístic a la percepció d’inseguretat? Aquestes qüestions ajudaran a entendre i analitzar les diferents variables de la configuració urbana i les emocions que ens generen. 

L’activitat, oberta a tothom, forma part de la fase de diagnosi per elaborar el Protocol d'actuació contra les violències sexuals en espais d’oci i festes de l'Ajuntament de Sitges. La informació recopilada servirà d'ajuda per analitzar les percepcions que generen aquests espais, els desplaçaments i la seva configuració. Es vol posar èmfasi en la mirada de les dones i persones LGTBI, promovent així, la visibilització del seus punts de vista sobre els espais públics de Sitges.

La proposta compta amb la col•laboració del Col•lectiu Punt 6 (cooperativa d'urbanistes amb perspectiva de gènere) i l’Observatori Noctàmbul@s.

Per participar cal inscriure’s a través del correu electrònic a igualtat@sitges.cat fins al 14 de novembre. 

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 29/01/2019