Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Joventut > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
07/11/2018

L’Espai Jove acollirà dissabte la constitució del nou Consell de Joves

La constitució formal d’aquest òrgan de participació ciutadana serà el 10 de novembre a l’Espai Jove a les 10.30 hores. Els joves de 16 a 30 anys i representants d’entitats juvenils poden formar part d’aquest nou organisme, que pretén recollir els interessos d’aquest col·lectiu per impulsar polítiques per al jovent.

El Consell de Joves es constituirà formalment el dissabte 10 de novembre, a les 10.30  hores. Aquest nou òrgan de participació ciutadana vol tenir una àmplia participació del jovent de Sitges tal com es va decidir durant la primera reunió informativa de l’òrgan.

La regidoria de Joventut fa una crida per aconseguir la màxima representació d’aquest col·lectiu. Els participants d’aquest organisme poden ser representants de cada centre d’Ensenyament Secundari de Sitges, del Centre de Formació d’Adults, de grups organitzats que utilitzin l’Espai Jove, d’entitats juvenils, d’entitats de Sitges que inclouen el jovent i també joves a títol individual, ciutadans vinculats al sector de la joventut no associat.

L’Espai Jove serà la seu del Consell de Joves de Sitges, que es reunirà un mínim de tres cops l’any. El nou òrgan de participació ciutadana tractarà temes com l’habitatge, l’ocupació, el lleure, l’educació, la cultura, la salut, l’associacionisme, el territori, la mobilitat, la diversitat, el gènere i la sostenibilitat.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 04/02/2019