Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Benestar social i família > Notícies > Detall de la notícia

Benestar social i família

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
26/11/2018

Benestar i Família organitza una nova edició del curs implica't a Sitges per fomentar la integració de persones nouvingudes

El curs s’impartirà en sessions informatives els dies 3,4, 5, 10 i 11 de desembre. L’objectiu és donar a conèixer la història, els serveis municipals, les tradicions i la cultura. L’activitat és gratuïta però per poder participar-hi cal inscriure’s prèviament fins al 28 de novembre a l’Edifici de l’Escorxador al carrer Joan Maragall número 36, trucant per telèfon o enviant un correu electrònic.

El servei d’igualtat i d’inclusió de la regidoria de Benestar i Família programa una nova edició del curs de coneixement de la societat i cultura catalana, Implica’t a Sitges, els dies 3,4, 5, 10  i 11 de desembre per facilitar la integració a Sitges de la població nouvinguda. Totes les sessions informatives es realitzaran als matins al Centre d’Iniciatives Econòmiques (CIES) Nivell 10 (situat al carrer Gabriel Pallarès, 12), tret de l’última que es farà a la Biblioteca Josep Roig i Raventós.
 
Al llarg de les diferents sessions es donarà la màxima informació sobre el sistema polític administratiu de Catalunya, els trets fonamentals de Sitges i diferents recursos que ofereix l’Ajuntament. El curs,  impulsat per l’Ajuntament de Sitges amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, forma part del circuit de Primera Acollida que permet l’obtenció del Certificat del Servei de Primera Acollida, emès per la Generalitat de Catalunya, i que ajuda en processos d’integració, arrelament social i adquisició de la nacionalitat.
 
Les persones estrangeres empadronades a Sitges que estiguin interessades en assistir al curs han d’inscriure’s prèviament fins al 28 de novembre a l’Edifici de l’Escorxador al carrer Joan Margall, 36. Cal demanar hora al telèfon de la regidoria de Benestar i Família 93 811 31 80 o bé al correu electrònic migracio@sitges.cat.

Horaris de la formació

El CIES Nivell 10 acollirà  les sessions el dilluns 3 de desembre de 10 a 14 hores, el dimarts 4 de desembre de 10 a 14.30 h, el dimecres 5 de desembre de 10 a 14 h, el dilluns 10 de desembre de 10 a 14 hores, mentre que la Biblioteca Josep Roig i Raventós serà l’escenari el dimarts 11 de desembre de 9 a 14 hores.

 

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 29/01/2019