Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Joventut > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
29/01/2019

L’Espai Jove acull la Setmana d’audicions de l’Escola Municipal de Música

null

Enguany 80 alumnes de l’Escola Municipal de Música surten fora del centre per realitzar el dies, 28, 29 i 31 de gener audicions d’instruments a l’Espai Jove. L’entrada és lliure i oberta a tota la ciutadania.

Les audicions d’instrument de l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges es traslladen els dies 28, 29 i 31 de gener a l’Espai Jove.  Es tracta d’una activitat lectiva més que permet als estudiants tenir l’experiència de tocar en petits grups davant de públic i mostrar part del treball que han realitzat a les classes d’instrument.

Les audicions es feien sempre a la sala d’actes de l’Escola Esteve Barrachina, seu de l’Escola Municipal de Música, però enguany la direcció del centre ha decidit sortir del centre per arribar a un nou escenari l’Espai Jove (situat al C/ Josep Soler Tasis, 4) amb l’objectiu de fer més visible el centre musical i els alumnes.

Les sessions han començat aquest dilluns amb els alumnes de bateria i percussió, trompeta, violí i el combo d'adults. Avui dimarts 29 de gener també ha estat el torn dels estudiants de baix, cant, creativitat, flauta, guitarra i saxo, i el proper dijous 31 de gener, a les sis de la tarda, els protagonisme serà per a l’alumnat de baix, bateria i percussió, guitarra, piano, trombó, trompeta i violoncel. El mateix dijous també hi haurà una altra sessió a les 19.30 hores amb els alumnes de bateria i percussió, clarinet, guitarra, piano, saxo, violoncel.

En total 80 alumnes, a partir dels 7 anys, oferiran les audicions que permetran gaudir en directe de la música a través de diferents estils i gèneres. Al llarg del curs escolar es fan dues audicions d’instrument: una al mes de gener i l’altra a finals de maig.

 

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 04/02/2019