Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Joventut > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
30/01/2019

La regidoria de Joventut promourà l’oci saludable amb un taller de còctels sense alcohol

null

Els joves de 14 a 20 anys podran aprendre a elaborar còctels originals i saludables el 22 de febrer a partir de les 17.30 h a l’Espai Jove. Fins al 20 de febrer es poden formalitzar les inscripcions al taller amb un preu de 5 euros.

L’Espai Jove acollirà el 22 de febrer un taller de còctels sense alcohol adreçat a joves de 14 a 20 anys. L’activitat, anomenada, ‘Viu la nit, recorda la nit’ començarà a partir de dos quarts de sis de la tarda. La regidoria de Joventut en el marc de l’oferta mensual impulsa aquesta proposta amb l’objectiu d’educar en el consum responsable i promoure un tipus d’oci alternatiu i saludable.

La sessió serà impartida per un professional del món de la cocteleria i permetrà difondre receptes de begudes originals, refrescants i delicioses com còctels de fruites sense alcohol. Els combinats de gustos i aromes diversos són ben populars: el San Francisco (que porta taronja, pinya, préssec i grosella), la Pinya Colada (pinya, coco i sucre) i el Mojito Virgen (amb soda, llima, menta, sucre i també maduixa o síndria).

El taller costa 5 euros per persona i les inscripcions es poden formalitzar abans del 20 de febrer a l’Espai Jove. Els interessats poden dirigir-se a aquest equipament públic situat al carrer Josep Soler i Tasis, 4. Per a més informació també es pot trucar al telèfon 93 894 20 47.


Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 12/02/2019