Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

22/01/2018

L’exposició d’Angelina Salesas escalfa els motors del Carnaval de Sitges

El Centre Cultural Miramar acull fins al 25 de febrer la mostra d’Angelina Salesas “Carnaval de la C a la L”. L’exposició ofereix un recorregut pel Carnaval a través d’una visió personal i conceptual sobre una de les festes més participatives de Sitges.

22/01/2018

Sitges celebra Sant Sebastià amb l’exposició de les teules commemoratives de la reforma de l’ermita

Amb la instal·lació de les teules, situades a l’entrada de l’ermita, es posa el punt i final al procés de rehabilitació dut a terme i que ha estat possible gràcies a diferents actuacions.

19/01/2018

La festa del col•laborador de la Mitja Marató reuneix més d’un centenar de voluntaris

null

L’Ajuntament de Sitges posa el colofó a la Mitja i Quart de Marató amb la tradicional Festa del Col•laborador. Després de la bona acollida de les curses infantils estrenades aquest any en el marc d’aquesta prova esportiva, la regidoria d’Esports estudia potenciar i ampliar activitats lúdiques paral•leles adreçades als més petits.

19/01/2018

La campanya de donació de sang impulsada pels alumnes de l’escola Miquel Utrillo implica a un centenar de voluntaris

null

Un total de 114 donacions s’han recollit durant la jornada solidària promoguda pels estudiants de sisè de Primària d’aquest centre públic de Sitges. Gairebé la meitat dels participants en aquesta campanya han donat sang per primera vegada. Alumnes de l’Escola Esteve Barrachina promouran una nova jornada de donació de sang el proper dia 10 de març.

19/01/2018

L'Ajuntament, els propietaris i el Club Rugby Sitges signen els convenis de gestió urbanística del PPU1 La Plana-Santa Bàrbara-Vallpineda

Els convenis contemplen el pla d'equipaments; el projecte de promoció d'habitatges protegits; el projecte paisatgístic del futur Parc de Santa Bàrbara; la destinació de Can Milà i l'ermita i masia de Santa Bàrbara; i la permanència del camp de rugbi als actuals terrenys fins que pugui disposar del nou camp a Pins Vens.

Paginador

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010