Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

20/08/2018

Els creatius Enric Nel·lo, Josep Rom, Carles Ortet i Camil Roca impartiran un taller d’estratègia i creativitat publicitària organitzat pel Departament de Promoció Econòmica

El Centre Cultural Miramar acollirà del 25 al 27 d’octubre un taller gratuït destinat a joves creatius de 21 a 30 anys i impartit per experts de renom en l’àmbit publicitari com Enric Nel•lo, el doctor Josep Rom, Carles Ortet i Camil Roca. Les sessions seran teòrico-pràctiques i pretenen descobrir talents emergents. Els interessats hauran de prendre part d’un procés de selecció per poder participar-hi. El període d’inscripció serà del 7 de setembre al 7 d’octubre.

17/08/2018

Sitges dedica el seu record a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

null

Les banderes onegen avui divendres i demà dissabte a mig pal a l’Ajuntament de Sitges en record i solidaritat amb les víctimes dels atacs terroristes de fa un any a Barcelona i Cambrils. Avui divendres al migdia, treballadors municipals i veïns han fet cinc minuts de silenci. L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha llegit el manifest de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), que reivindica la defensa de la pau i de l’esperit solidari, obert i col·laborador de la societat catalana.

14/08/2018

L’Ajuntament posa en marxa el dispositiu de seguretat de Sant Bartomeu del 17 al 26 d’agost

null

L’Ajuntament de Sitges posarà en marxa el dispositiu de seguretat amb l’inici de la festa el 17 d’agost i es tancarà coincidint amb el final de la celebració el dia 26.

14/08/2018

El tenor Antoni Lliteres clourà el cicle de música clàssica al Racó de la Calma

null

Antoni Lliteres, guanyador del 3r premi de cant del 24è Concurs Josep Mirabent i Magrans, oferirà dijous, 16 d’agost, un concert acompanyat per la pianista, Marta Pujol, a les 21 hores al Racó de la Calma. L’actuació, que forma part de la programació del Sitgestiu 2018, presentarà un repertori variat, majoritàriament operítstic.

13/08/2018

Èxit històric del Torneig de Bàsquet 3x3 en el seu 25è aniversari

null

La prova va superar totes les previsions al comptar amb la participació de 612 jugadors, de més d’un centenar d'equips, provinents de Catalunya, l’Estat i d’altres països com Suïssa o Andorra.

Paginador

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010