Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

20/02/2019

El govern de Sitges suspèn la seva agenda pública de dijous per sumar-se a la vaga

Davant la possibilitat de que els treballadors de l'administració local secundin la vaga, l'ajuntament preveu serveis mínims.

19/02/2019

Les noves escales mecàniques del pas sota la via del tren d'Hort Gran entren en funcionament

null

Els vianants han pogut estrenar aquest dimarts les escales mecàniques del pas sota la via del tren del carrer d’Hort Gran. Les escales són de pujada, tenen il·luminació Led i s'accionen amb el moviment de l'usuari mitjançant uns sensors.

18/02/2019

Es presenta el cartell de la XXVI Fira d’Art de Sitges

null

L’artista Dolors Luján és l’autora de l’obra que representa de manera minimalista i poètica la Palmera Centenària, coneguda popularment com la Palmera Torta. Els creadors plàstics i col·lectius d’artistes poden formalitzar les inscripcions fins al 27 de febrer per participar en el procés de selecció per exhibir les seves creacions a la Fira d’Art.

18/02/2019

L'Ajuntament condiciona els terrenys annexes al pavelló de Pins Vens

null

Els treballs de condicionament dels terrenys annexes al pavelló de Pins Vens ja han finalitzat. L’actuació ha permès adequar el solar per destinar-lo parcialment a serveis auxiliars al pavelló, com un aparcament, i també com a zona verda i per al gaudi dels veïns.

18/02/2019

Les carrosses del Carnaval de Sitges protagonitzen una exposició interactiva al Centre Cultural Miramar

null

Fins al 10 de març la mostra ‘No et perdis la carrossa’ fa un recorregut pel procés creatiu de les carrosses. El públic pot experimentar les sensacions de treballar amb materials com el porexpan o pujar sobre una plataforma.

Paginador

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010