Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

23/04/2018

Sitges promou les cooperatives i l’economia social i solidària

L’Ajuntament de Sitges ha signat un acord d’adhesió i col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i Garraf per poder desenvolupar, per aquest any, un pla de treball conjunt que recollirà les activitats i els serveis per potenciar l’economia social i solidària al municipi.

23/04/2018

La Biblioteca Santiago Rusiñol estrena instal·lacions renovades amb motiu de la Diada de Sant Jordi

El Passeig de la Ribera acull una trentena de parades de llibres i roses amb motiu de la Diada. Al llarg de la jornada, els autors locals signen els seus darrers exemplars a l’estand institucional, mentre la programació d’aquest 23 d’abril es complementa amb altres activitats culturals per fomentar la lectura. La jornada finalitzarà avui amb la inauguració del Cau de Cultura.

19/04/2018

Sitges celebrarà Sant Jordi amb una àmplia programació cultural

La reobertura de la Biblioteca Santiago Rusiñol i la inauguració del Cau de Cultura seran els actes centrals de la Diada de Sant Jordi 2018. El 23 d’abril l’activitat també es concentrarà al Passeig de la Ribera on hi haurà la signatura de llibres a càrrec dels autors locals, a més de recitals de poesia i altres propostes literàries i musicals.

19/04/2018

Les emissions en directe de Ràdio Maricel tornen el dia de Sant Jordi

Després de quatre setmanes d’obres, les emissions de Ràdio Maricel en directe tornaran el proper dilluns, diada de Sant Jordi, a partir de les 9 del matí.

19/04/2018

Més d’un miler de creacions artístiques s'exhibeixen a l’exposició del XVI Concurs de Dibuix sobre les Jornades Solidaries

Del 21 al 28 d’abril en el marc de les Jornades Solidàries, l’Escorxador exhibirà més d’un miler de dibuixos i treballs sobre el voluntariat creats per alumnes de les escoles Esteve Barrachina, Miquel Utrillo, Maria Ossó, Agnès de Sitges i Escola Pia. La mostra comparteix espai amb l’exposició ‘Tocant el cel’ de la pintora Teresa Pinya, que mostra retrats de dones africanes de Camerún.

Paginador

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010