Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

14/12/2018

Es presenten les memòries de Jaume Daví

El llibre ‘La destrucció de l’Art Sacre Sitgetà. Memòries de Jaume Daví i Mañosa’, publicat per l’Ajuntament de Sitges dins la col·lecció Fragments d’Història, s’ha presentat al saló d’Or del Palau de Maricel. L’alcalde Miquel Forns anuncia que demanarà a la comissió de toponímia que un espai de la vila porti el nom de Jaume Daví.

14/12/2018

Els enòlegs sitgetans Anna Baqués i Isaac Rigau impulsen el primer celler a la Cerdanya

null

Els emprenedors sitgetans han presentat el projecte pioner en el marc del programa d’ocupació “Activa’t i millora la teva conversa” que organitza el Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges Nivell 10.

14/12/2018

El nou aparcament de La Plana obrirà parcialment el proper dissabte

L’aparcament ampliat i millorat comptarà amb més de 400 places, un accés d'entrada i dos de sortida, enllumenat, senyalització i sistema de tarifació.

13/12/2018

L’Ajuntament de Sitges subvenciona el curs de directors i directores d’activitats de lleure infantil i juvenil

El curs intensiu de Nadal dura de 16 dies, i es realitzarà a l’Espai Jove de Sitges. El preu general de la formació és de 310 €, però per a les persones empadronades a Sitges hi ha un descompte del 15% en l’import.

13/12/2018

Surt al carrer el número 51 de 'La Xermada'

null

El nou número de la revista municipal de cultura popular, 'La Xermada', s’endinsa en la història de Terramar i l’ambiciós projecte de Francesc Armengol. També es ressalta la commemoració dels 150è aniversari del naixement del lingüista Pompeu Fabra i la seva relació amb Sitges i es donen a conèixer les relacions entre la vila i el nord d’Àfrica.

Paginador

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010