Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

18/10/2018

L’ajuntament de Sitges ofereix formació de reanimació cardiovascular als treballadors de l’administració

L'ajuntament continua el desplegament del projecte Sitges, cardioprotegit amb formació per a la plantilla de treballadors municipals i la instal·lació de nous aparells desfibril·ladors. L’objectiu és que la població pugui actuar davant un episodi de crisi contribuint a reduir el temps de reacció abans no arribin els professionals de sanitat.

18/10/2018

Sitges celebra el Dia de l’Artista amb un cap de setmana farcit d’activitats culturals

L’ampli programa d’activitats convocades amb motiu del Dia de l’Artista tindrà lloc els dies 20 i 21 d’octubre amb l’objectiu de commemorar l’arribada de Santiago Rusiñol a la vila el 23 d’octubre de 1891. Entre les propostes destaquen la presentació de la segona ruta de ‘La Memòria de les cases’, dedicada a les cases dels artistes, així com els tallers familiars, les visites guiades, titelles, un concert i una cercavila.

18/10/2018

Sitges reafirma el compromís amb la lluita contra el càncer de mama

La celebració serà aquest divendres, 19 d’octubre, i inclourà un acte institucional al saló de plens de l’Ajuntament on es farà la lectura d’un manifest. I un any més la façana de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla es tornarà a il·luminar de color de rosa. Les activitats pretenen reivindicar la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama.

17/10/2018

El Govern Municipal opta per convocar un procés participatiu a Les Botigues de Sitges

Els ciutadans empadronats a Les Botigues de Sitges podran participar en el procés per tal de donar la seva opinió sobre si volen continuar formant part del municipi de Sitges o bé pertànyer a Castelldefels. El procés participatiu serà del 5 al 10 de novembre.

16/10/2018

El Palau Maricel encara una reforma integral respectuosa amb el llegat patrimonial i arquitectònic

El projecte, que s’ha presentat públicament en el marc de les Jornades de Patrimoni, busca la unitat conceptual i històrica de tot el conjunt de Maricel. Preveu solucionar els problemes de vellesa i antiguitat que han anat deteriorant l'edifici durant més de 100 anys, a més de dotar-se d’una sala expositiva.

Paginador

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010