Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

08/11/2018

Els residents de Les Botigues de Sitges poden expressar la seva opinió sobre la possible segregació del nucli divendres i dissabte a l’OAC

El procés participatiu que permet als veïns i veïnes opinar sobre la possible segregació del nucli de Les Botigues de Sitges arriba a la recta final. Divendres i dissabte els veïns poden opinar presencialment des de l’OAC.

08/11/2018

S’estrena eI primer Cicle de Música Poble de Garraf

null

Els dies 11 i 17 de novembre i 16 de desembre l’Església de Garraf acollirà els tres concerts gratuïts. En la primera edició actuaran Gonzalo del Val Irish Trio, Divina Mysteria i Barcelona Gospel Messengers.

07/11/2018

La regidoria de Benestar i Família proposa un recorregut nocturn per conèixer la percepció que generen els espais públics

null

La passejada nocturna pels carrers de Sitges se celebrarà el 15 de novembre de 19 a 21 h i el punt de trobada serà a l’Espai Jove. Aquesta iniciativa, que permetrà entendre com percebem i vivim els espais públics, és una de les accions per elaborar el Protocol d’actuació contra violències sexuals en espais d’oci i festes. Les inscripcions per participar es poden fer fins al 14 de novembre.

07/11/2018

El Grup Pessebrista de Sitges aposta per la formació per mantenir la cultura i tradició popular

El Grup Pessebrista de Sitges, amb el suport de la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament, organitza el 25 de novembre la jornada Idees per fer el pessebre de 9.30 h a 13 h al Palau del Rei Moro. Membres de l’entitat explicaran diferents tècniques per tenir nocions bàsiques a l’hora de muntar els pessebres populars i artístics. La inscripció és gratuïta.

07/11/2018

L’Espai Jove acollirà dissabte la constitució del nou Consell de Joves

La constitució formal d’aquest òrgan de participació ciutadana serà el 10 de novembre a l’Espai Jove a les 10.30 hores. Els joves de 16 a 30 anys i representants d’entitats juvenils poden formar part d’aquest nou organisme, que pretén recollir els interessos d’aquest col·lectiu per impulsar polítiques per al jovent.

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010