Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

18/01/2019

Les biblioteques de Sitges amplien l’oferta d’activitats amb L’hora del joc

null

L'activitat familiar ‘L’hora del joc’, organitzada per les biblioteques de Sitges i l’associació Dau Ferrat, programarà un cop al mes jocs de taula amb l’objectiu d’engrescar a nens i nenes de 3 a 7 anys i les seves famílies a divertir-se amb nous amics i família. La primera sessió serà el 26 de gener a les 11.00 h a la biblioteca Santiago Rusiñol.

18/01/2019

El ple municipal aprova per unanimitat el Pacte per l’Habitatge Públic a Sitges

null

El ple de Sitges ha aprovat per unanimitat de tots els regidors i regidores set acords per desplegar les polítiques d’habitatge al municipi, incidint especialment en l’habitatge públic íntegrament de lloguer. Dels 657 habitatges de protecció social previstos, s’engeguen ara dues promocions de lloguer al sector de la Plana, Santa Bàrbara i Vallpineda, una d’iniciativa pública i l’altra de col·laboració públic-privada.

18/01/2019

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, s’adhereix a la petició dels expresidents de la Generalitat d’alliberar els presos durant el judici de l’1-O

null

El batlle de Sitges, Miquel Forns, se suma al comunicat i petició dels expresidents de la Generalitat i del Parlament de Catalunya, impulsat pel Síndic de Greuges, i justifica que “m’adhereixo a la petició que a les preses i presos polítics catalans se’ls puguin aplicar mesures alternatives a la presó provisional, per tenir així major garantia del dret de defensa en el judici”.

17/01/2019

S’obren les inscripcions per participar en la XXVI Fira d’Art de Sitges

null

Com a novetat, s’amplia la convocatòria i tallers i col·lectius d’artistes podran participar per primera vegada a la fira amb els seus projectes. Tants els artistes plàstics com els tallers i col·lectius que vulguin participar en aquesta edició, hauran de passar un procés de selecció per poder exhibir les seves obres els dies 6 i 7 d’abril a l’envelat situat al passeig de la Ribera. Entre les diferents propostes dels artistes participants s’escollirà la imatge de la Fira d’Art del 2020.

17/01/2019

La Festivitat de Sant Sebastià obre el calendari de festes i tradicions de Sitges del 2019

null

La benedicció d’una nova llàntia del presbiteri de l’ermita serà la principal novetat de la festivitat de Sant Sebastià que tindrà lloc aquest diumenge en el marc del solemne ofici. Tot seguit se celebrarà l’Aplec de Sant Sebastià amb audició i ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Sitgetana.

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010