Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

30/11/2018

El club d’Òpera LiceuBib organitza una sortida per anar a veure l’obra L’italiana in Algeri de Rossini al Gran Teatre del Liceu

null

L’òpera L’italiana in Algeri de Giochino Rossini es representarà dilluns 17 de desembre a les 20 hores al Gran Teatre del Liceu. El preu especial de les localitats és de 85 euros i cal fer una reserva prèvia i anar a la Biblioteca Santiago Rusiñol per fer el pagament.

30/11/2018

Miquel Forns: “El model de turisme que ha de garantir un turisme de qualitat demana la implicació dels sectors públic i sector privat”

Durant el decurs del Sopar de l’Agremiat, l’alcalde de Sitges ha destacat que l’actual estat de les arques municipals i l’aliança entre les estratègies empresarials i les polítiques turístiques permetran assolir i mantenir l’excel·lència.

29/11/2018

Sitges commemora aquest dissabte el Dia Mundial contra la Sida

null

La lectura del manifest i la penjada del tapís de l’artista Isabel Pruna al balcó de l’Ajuntament de Sitges, centraran els actes a Sitges del Dia Mundial contra la Sida, que se celebra arreu cada 1 de desembre.

29/11/2018

Sitges celebra la Festa de la gent gran a la carpa de la platja de la Fragata

null

La regidoria de Benestar i Família organitza el 5 de desembre una trobada per a gent gran amb un programa d’actes gratuïts i oberts a tothom d’11 a 19 h a l’envelat de la Platja de la Fragata.

29/11/2018

El festival jardins Terramar de Sitges, referent dels certàmens musicals de la Costa de Barcelona

null

L’Ajuntament de Sitges i la promotora del festival, Jet Management, han presentat el balanç de la primera edició i han anunciat les dates del 2019 que tindrà lloc del 19 de juliol al 4 d’agost. El festival ha arribat a un acord de col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges per potenciar la promoció del certamen. El 15 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, se celebrarà el Sopar Solidari del Festival.

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010