Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

15/02/2019

Pol Lahoz és recordat amb una placa en el gimnàs de l’Institut Vinyet

null

L’acte s’ha celebrat aquest 15 de febrer coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil. Les escoles Esteve Barrachina, Agnès de Sitges, Maria Ossó i l’Escola Pia juntament amb l’Institut Vinyet s’han sumat a aquesta commemoració amb la celebració de xocolatades solidàries per recaptar fons en benefici del laboratori d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu. Una altra de les activitats solidàries que tindrà lloc durant el dia d’avui és el Sopar de la Lluna que se celebra a l’Hotel Melià Sitges.

15/02/2019

L’Ajuntament de Sitges reivindica la sororitat

La regidoria de Benestar i Família prepara els actes de celebració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona. Entre les activitats programades, la regidoria vol crear un mural a partir de la composició de centenars d’imatges de dones sitgetanes.

14/02/2019

Sitges consciencia la població sobre la importància de prevenir el sexisme durant el Carnaval

null

L’ajuntament de Sitges desplegarà aquest Carnaval les primeres accions del Protocol de Violència Sexual en espais d’Oci i Festes. En el marc del protocol, enguany tornen a programar tallers adreçats a les escoles per sensibilitzar i conscienciar la població, i en especial, les persones més joves sobre la importància de prevenir el sexisme.

14/02/2019

Les XVIII Jornades Solidàries conviden a reflexionar sobre el Consum Responsable

null

L'organització d'aquest esdeveniment pretén promoure les sis R: redueix, reutilitza, recicla, repensa, reestructura i redistribueix. Fins al mes de juny es programaran diverses activitats entre les quals, taules rodones, tallers, exposicions, un cinefòrum i la tradicional fira del Comerç Just.

14/02/2019

Joan Baez, nova incorporació al cartell del Festival Jardins Terramar de Sitges 2019

null

La mítica cantautora nord-americana Joan Baez, llegenda viva del gènere folk arreu el món, i icona de les llibertats i els drets civils des dels anys seixanta, actuarà el 25 de juliol als centenaris Jardins Terramar de Sitges. Entrades disponibles divendres 15 a les 12.00h a Ticketmaster i www.festivaljardinsterramar.com

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010