Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

29/11/2018

Sitges commemora aquest dissabte el Dia Mundial contra la Sida

null

La lectura del manifest i la penjada del tapís de l’artista Isabel Pruna al balcó de l’Ajuntament de Sitges, centraran els actes a Sitges del Dia Mundial contra la Sida, que se celebra arreu cada 1 de desembre.

29/11/2018

Sitges celebra la Festa de la gent gran a la carpa de la platja de la Fragata

null

La regidoria de Benestar i Família organitza el 5 de desembre una trobada per a gent gran amb un programa d’actes gratuïts i oberts a tothom d’11 a 19 h a l’envelat de la Platja de la Fragata.

29/11/2018

El festival jardins Terramar de Sitges, referent dels certàmens musicals de la Costa de Barcelona

null

L’Ajuntament de Sitges i la promotora del festival, Jet Management, han presentat el balanç de la primera edició i han anunciat les dates del 2019 que tindrà lloc del 19 de juliol al 4 d’agost. El festival ha arribat a un acord de col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges per potenciar la promoció del certamen. El 15 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, se celebrarà el Sopar Solidari del Festival.

29/11/2018

L’espectacle 'Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia' arriba a Sitges per conscienciar sobre el respecte al medi ambient

La carpa de La Fragata acollirà l’espectacle d’il·lusionisme Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia el proper 8 de desembre a les 6 de la tarda. La proposta pedagògica s’inclou en el pla d’accions de la Certificació Biosphere Destination i està organitzada per l’empresa SOREA amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica, Turisme i Platges.

28/11/2018

Sitges reconeguda amb la distinció ‘Ciutat amiga de la Infància’ per UNICEF

null

L’alcalde de Sitges i la regidora de Benestar i Família han recollit aquest dimarts a Oviedo la distinció ‘Ciutat Amiga de la Infància’. Sitges ha estat un dels deu municipis catalans que ha obtingut aquest reconeixement.

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010