Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

26/11/2018

Jesús Coines Suñé guanya el premi Trinitat Catasús 2018

L’activista mediambiental i impulsor del col·lectiu Biodiversitat Sitges rebrà el guardó el divendres 30 de novembre en el marc de la XXI edició de la Nit de Premis Sitges, que tindrà lloc a les vuit del vespre a la Societat Recreativa El Retiro.

26/11/2018

El delegat del govern de la Vegueria del Penedès, Pere Regull, visita Sitges

null

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, s’ha reunit amb Pere Regull en una trobada institucional per exposar-li diferents temes actuals com la demanda de reobertura del servei nocturn al CAP de Sitges, la construcció de l’Escola Agnès de Sitges o la temporada turística.

26/11/2018

Sitges s’uneix contra la violència cap a les dones

null

Coincidint amb el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones, l’Ajuntament de Sitges referma el compromís amb la lluita per combatre i eradicar aquesta problemàtica.

23/11/2018

Música i pintura es fusionen aquest dissabte al Centre Cultural Miramar

null

El pianista Tutu Pachamama i l’artista Blanca Benítez uneixen el seu talent amb una proposta original 'Pintant la Pachamama'. La iniciativa, impulsada per la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes, tindrà lloc aquest dissabte al Centre Cultural Miramar.

23/11/2018

El Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) omple d’animació la plaça Catalunya en la seva festa inaugural

null

L’Ajuntament de Sitges ha inaugurat aquest dijous les instal·lacions del SIS, el Servei d’Intervenció Socioeducativa, que atén a infants i adolescents de 0 a 18 anys de la vila. El popular grup d’animació musical Xiula ha estat l’encarregat de d’amenitzar l’acte inaugural, d’un fort caràcter festiu.

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010