Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

05/02/2019

La regidoria de Promoció Econòmica organitza una sessió de treball per promoure el contracte com a eina d’inclusió

null

En el marc del projecte Timol, l’Ajuntament de Sitges organitza una sessió tècnica el dilluns 11 de febrer, a les 9 del matí al Nivell 10, per explicar el procés de contractació de persones amb discapacitat intel•lectual. La xerrada està orientada a personal d’assessories, gestories i agències de col•locació.

04/02/2019

Es constitueix el primer Consell de Joves de Sitges

null

El proper 15 de febrer el Consell de Joves es reunirà a les sis de la tarda a l’Espai Jove per començar a treballar. Des d’aquest nou òrgan de participació s’anima al jovent de Sitges per assistir a la propera trobada i col·laborar-hi com un membre més.

04/02/2019

Sitges reivindica el fotògraf Joaquim Gomis al Centre Cultural Miramar

null

Fins al 17 de març, el Centre Cultural Miramar acull l’exposició ‘No em desagrada, però no ho ambiciono’, que ofereix la mirada personal del fotògraf Joaquim Gomis, que va estiuejar a la vila.

01/02/2019

El secretari general d’Hàbitat Urbà i Territori avala l’aposta de l’Ajuntament per l’habitatge de titularitat pública íntegrament de lloguer

null

Rosa Tubau ha explicat les mesures que el Consistori té previst de portar a terme amb immediatesa, entre ells l’increment dels ajuts al lloguer just fins arribar als 300.000 euros, com a mesura més urgent, i l’avanç en el desenvolupament dels nous habitatges públics del barri de la Plana-Santa Bàrbara-Vallpineda.

01/02/2019

La regidoria de Benestar i Família presenta les accions previstes per al primer semestre de 2019 en el segon Consell de les Persones

null

L’ampliació del SIS, la presentació del protocol d’actuació municipal davant les violències sexuals en espais d’oci i festes, la implementació del Servei d’Atenció Integral (SAI) i la contractació del Servei d’Acompanyament per a la Gent Gran són algunes de les principals accions de la regidoria de Benestar i Família per al primer semestre de 2019. La regidora titular, Mireia Rossell, ha presentat les línies de treball durant la reunió del segon Consell de les Persones, celebrat aquest aquesta setmana.

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010