Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

31/01/2019

La sirena de Pere Jou recupera el seu estat original

null

La restauració, que com a finalitat estabilitzar la peça i recuperar el seu esperit original, ha permès efectuar una profunda neteja.

31/01/2019

La mirada moderna del fotògraf Joaquim Gomis arriba per primera vegada a Sitges

null

El Centre Cultural Miramar inaugurarà aquest dissabte l’exposició ‘No em desagrada, però no ho ambiciono’ de Joaquim Gomis amb 96 imatges, de les quals 48 van ser captades a Sitges. L’acte d’inauguració començarà a les 18 hores i permetrà contemplar el testimoni d’una època retratada per un dels artistes pioners de la fotografia moderna.

31/01/2019

Sitges acull el simposi internacional del projecte Make a Move

null

L’IAB portarà a Sitges del 19 al 21 de febrer el simposi del projecte Make a Move per a teatre europeu independent i no institucionalitzat. Aquesta trobada internacional programarà gratuïtament conferències, performances i debats amb l’objectiu de donar més oportunitats al sector del teatre independent i fomentar el seu desenvolupament.

31/01/2019

Torna la campanya de prevenció del glaucoma i la degeneració macular a Sitges

null

L’Institut Oftalmològic Tres Torres, amb la col•laboració del Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges, realitzarà de l’11 al 15 de febrer la campanya anual de prevenció de Glaucoma i Degeneració Macular associada amb l’edat. Les revisions són gratuïtes i un any més es faran des la unitat mòbil instal•lada a la plaça de la Fragata. Les proves es dirigeixen a la població major de 45 anys.

30/01/2019

La regidoria de Joventut promourà l’oci saludable amb un taller de còctels sense alcohol

null

Els joves de 14 a 20 anys podran aprendre a elaborar còctels originals i saludables el 22 de febrer a partir de les 17.30 h a l’Espai Jove. Fins al 20 de febrer es poden formalitzar les inscripcions al taller amb un preu de 5 euros.

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010