Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

22/11/2018

Sitges celebrarà el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones amb actes de sensibilització

L’acte institucional tindrà lloc diumenge 25 de novembre, a les 12.00 hores, al pati del Centre Cultural Miramar amb la lectura del manifest i el concert Dona Cançó.

21/11/2018

Els Amics del Garraf i Els Amics de la Sardana reben la Distinció Especial, i la periodista Sandra Martínez, la Ploma d’Or

Els reconeixements es lliuraran en el marc de la Nit de Premis Sitges que se celebrarà el 30 de novembre a partir de les 8 del vespre, a la Societat Recreativa El Retiro.

20/11/2018

Ki Hong Chung guanya el XXXII Premi de pintura Sanvisens i Xavier Puente, el XXII Premi d’escultura Pere Jou

null

El lliurament oficial dels guardons tindrà lloc el proper divendres 30 de novembre en el marc de la XXI Edició de la Nit de Premis Sitges que se celebrarà, a les 20 hores, a la Societat Recreativa El Retiro.

20/11/2018

Sitges recollirà la distinció ‘Ciutat amiga de la Infància’

L’alcalde de Sitges i la regidora de Benestar i Família recolliran el 27 de novembre la distinció ‘Ciutat Amiga de la Infància’ en un acte que tindrà lloc a Oviedo.

20/11/2018

La Festa de la Poesia suma un nou reconeixement

null

La consellera de Cultura, Laura Borràs, presideix al costat de l’alcalde Miquel Forns i la regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, la descoberta de la placa en reconeixement als valors culturals de la Festa de la Poesia, impulsada pels poetes Joan Duran i Cèlia Sànchez-Mústich.

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010