Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

20/11/2018

L’Any Fabra a Sitges clou amb una gran reivindicació de la llengua catalana

null

Sitges ha homenatjat l’obra i la figura de Pompeu Fabra amb una desena de propostes amb motiu de la commemoració del 150è aniversari del naixement del lingüista i gramàtic més il·lustre.

19/11/2018

La Ruta del Xató dona el tret de sortida a la seva 22a edició a Sitges

Josep Maria Albet i Noya és el nou ambaixador de la Ruta del Xató, que té com a principal novetat aquesta temporada potenciar aquest plató per convidar a visitar el territori a través de la creació d’un àlbum de cromos d’experiències.

16/11/2018

Neix la campanya #sitgesportchallenge per promocionar l'esport en edat escolar

null

Els padrins de la campanya, expliquen el projecte a les escoles aquests dies. La campanya persegueix que els escolars vegin en l'esport un mitjà per millorar la seva salut física i activar les seves ments, a més de generar hàbits saludables i inculcar valors com el respecte i l'esforç de grup.

16/11/2018

El President Quim Torra reconeix la capitalitat cultural de Sitges en la inauguració de l’exposició del centenari de Maricel

null

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de l'alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha inaugurat l'exposició ‘Centenari Maricel (1918-2018)’, dedicada a explicar la història i evolució d'aquest conjunt artístic. El cap de l'executiu ha destacat els conceptes de llibertat, cultura i talent per bastir l'edifici republicà

16/11/2018

La XXIV Pedalada Barcelona-Sitges revindica la seguretat dels ciclistes

null

Els participants de la Pedalada Barcelona-Sitges recorreran els 20 quilòmetres de distància, travessant la carretera de les Costes, fins l'arribada a l'espai davant l'antic Aquàtic sobre les 11.00 hores, on serà llegit el manifest a càrrec del regidor d'Esports, Eduard Terrado.

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010