Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

10/11/2018

La consulta de Les Botigues arriba al 23’7% de participació

null

Un total de 440 veïns i veïnes de Les Botigues de Sitges han expressat la seva opinió en el procés participatiu que va començar dilluns i s’ha tancat avui dissabte. L’objectiu era saber si la ciutadania optava per la segregació del terme municipal de Sitges i la posterior annexió a Castelldefels.

09/11/2018

Comencen els treballs de restauració de l’escultura ‘La Sirena’ de Pere Jou

null

L’emblemàtica obra de l’escultor Pere Jou ha estat traslladada de l’inici de l’Espigó de les escales de La Punta fins a la planta baixa de Can Falç per iniciar els treballs de restauració. La intervenció durarà un parell de mesos i té per objectiu preservar el seu valor patrimonial.

09/11/2018

L'OAC de Les Botigues obre portes a la participació presencial en el procés per opinar sobre la segregació del nucli

null

L'OAC situada al Passeig de Les Botigues de Sitges, 1, romandrà oberta divendres 9 i dissabte 10 de novembre, entre les 9.00 a les 20.00 hores. La ciutadania d’aquest nucli està cridada a respondre a la pregunta de si volen segregar-se de Sitges i annexionar-se a Castelldefels.

09/11/2018

L’Any Pompeu Fabra a Sitges entra en la seva recta final

L’escriptor Genís Sinca oferirà el proper 14 de novembre la conferència ‘Pompeu Fabra, el miracle de la ce trencada’ a les 19.30 h a l’Espai Cultural Pere Stämpfli. L’acte està emmarcat dins l'Any Pompeu Fabra, una commemoració que es clourà amb un concert i poesia el 17 de novembre a les 20.00 h al Casino Prado Suburense.

08/11/2018

Sitges manté l’aposta pel mercat britànic i es promou com a destinació a la fira World Travel Market

La regidora de Turisme, Aurora Carbonell, ha estat present a la fira WTM, una de les més importants del sector turístic. El perfil de turista de la Gran Bretanya és el que genera més pernoctacions al municipi.

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010