Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies

Notícies

Notícies més recents

22/01/2019

El projecte d'estabilització de la platja de Sant Sebastià, publicat al BOE

null

El projecte incorpora diferents solucions, entre les quals figura la possibilitat d'un espigó o dic submergit que començaria a l'extrem est de la platja i que abraçaria les seves aigües en forma d’espiral logarítmica submergint-se progressivament i on el punt més allunyat estaria a uns 150 metres de la platja.

21/01/2019

El programa Garraf Singular ofereix ajuda als joves d’entre 16 i 29 anys per millorar l’accés al treball

Se seleccionaran i orientaran 140 joves d’entre 16 i 29 anys de la comarca del Garraf per formar-se en oficis relacionats amb l’hoteleria, el comerç i les activitats nàutiques. Les preinscripcions per apuntar-se a aquesta iniciativa d’ocupació juvenil estan obertes i poden formalitzar-les als centres ocupacionals de la comarca del Garraf.

21/01/2019

L'Ajuntament dona suport al projecte de salut ocular i ceguesa infantil d'Ocularis a Ghana

L’Ajuntament destina 5.500 euros per a contribuir al projecte de crear un pla d'acció i un programa docent perquè els professionals de la salut pública del país africà aprenguin a tractar adequadament la salut ocular i a reduir la ceguesa entre la població infantil.

21/01/2019

L’Ajuntament de Sitges inicia un projecte de Teatre Inclusiu

La primera reunió per donar a conèixer aquest nou projecte de teatre inclusiu creatiu tindrà lloc dimecres, 23 de gener, a les 18.00 hores al Centre Cultural Miramar. La proposta teatral, dirigida per professionals reconeguts de les arts escèniques, està oberta a persones amb algun tipus de discapacitat, familiars, amics i persones sensibles als projectes d’inclusió.

21/01/2019

Sitges és una de les 10 destinacions Biosphere present a FITUR

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, presentaran Sitges com a Destinació Biosphere a Fitur. La Fira Internacional de turisme més important d’Espanya obre portes aquest dimecres a Madrid i finalitzarà diumenge.

Cerca notícies

Publicat en el període:
Des de:
Fins:
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010