Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Cultura > Notícies

Notícies

Notícies del tema

16/01/2019

La Generalitat atorga al Cau Ferrat i a Maricel el reconeixement de museus d’interès nacional

null

La nova condició reforça la projecció de tots dos museus i representa una excel•lent carta de presentació per als visitants. Vuit museus més de Catalunya gaudeixen d’aquest reconeixement: el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu Picasso, la Fundació Joan Miró, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona, el Museu Episcopal de Vic, el Museu de Montserrat i el Museu Diocesà i Comarcal de Lleida.

15/01/2019

Les Biblioteques de Sitges animen als nois i noies a participar al concurs de lectura 'Puja al tren!'

null

La tercera edició del concurs de lectura Puja al Tren! que organitzen les biblioteques de les comarques del Garraf i Alt Penedès convida als nois i noies de 9 a 13 anys a llegir un mínim de 3 llibres -fins al 31 de maig-.

10/01/2019

Els anys bohemis de Miquel Utrillo pugen a escena amb motiu del centenari de Maricel

null

Els Museus de Sitges i La Bufa Seca coprodueixen ‘Cabaret d'ombres’, un espectacle amb textos originals d'Utrillo, cançons de cabaret i teatre d'ombres xineses.

28/12/2018

La Festa Major de Sitges, protagonista de la pintura mural al pont del carrer Jaume Figueras

null

L’artista urbà Òscar García, Berok, i el dissenyador gràfic Daniel Rodríguez Fontdevila, recreen una imatge de la Festa Major de Sitges al pont del carrer Jaume Figueres, prop del Vinyet. La pintura mural contemporània forma part del projecte artístic encarregat per l’Ajuntament de Sitges amb l’objectiu de decorar un total de sis ponts del nucli de Sitges, al poble de Garraf i a Les Botigues.

28/12/2018

El músic sitgetà Tutu Pachamama ofereix els darrers concerts de piano al Centre Cultural Miramar

null

El pianista i compositor actuarà el dissabte 29 de desembre de 16.30 a 19.00 h i el diumenge 13 de gener de 2019 de 12.00 a 14.00 hores. L’entrada és gratuïta.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010