Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Benestar social i família > Notícies

Benestar social i família

Notícies

Notícies del tema

29/01/2019

L’Ajuntament de Sitges dona una segona vida a bicicletes en desús per a col·lectius vulnerables

Es reciclen un total de 17 bicicletes que el cos policial tenia en desús per entregar a persones amb situació de vulnerabilitat. L'objectiu és facilitar la mobilitat i alhora promoure la reutilització i el reciclatge.

11/01/2019

L’Ajuntament activa un pla especial durant les nits de fred

El pla d’actuació contempla mesures per reduir les possibles incidències entre la població de risc durant aquestes nits de baixes temperatures. La campanya comença avui divendres i s’allargarà fins dilluns 14 al matí.

10/12/2018

La campanya solidària de recollida de joguines disposa d’una vintena de punts habilitats

null

La campanya solidària ‘Una joguina per un somriure’ pretén recollir fins al 15 de desembre joguines destinades a infants i joves, de 0 a 14 anys. L’Ajuntament de Sitges, Creu Roja, El Cau de Sitges i la Taula del Tercer Sector, impulsen un any més aquesta iniciativa que pretén que cap nen es quedi sense cap regal.

29/11/2018

Sitges commemora aquest dissabte el Dia Mundial contra la Sida

null

La lectura del manifest i la penjada del tapís de l’artista Isabel Pruna al balcó de l’Ajuntament de Sitges, centraran els actes a Sitges del Dia Mundial contra la Sida, que se celebra arreu cada 1 de desembre.

29/11/2018

Sitges celebra la Festa de la gent gran a la carpa de la platja de la Fragata

null

La regidoria de Benestar i Família organitza el 5 de desembre una trobada per a gent gran amb un programa d’actes gratuïts i oberts a tothom d’11 a 19 h a l’envelat de la Platja de la Fragata.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010