Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Comunicació > Notícies

Notícies

Notícies del tema

18/08/2017

L’Ajuntament convoca cinc minuts de silenci en solidaritat amb les víctimes de l’atemptat de Barcelona

El Consistori condemna l’atropellament massiu d’aquest dijous a la Rambla i crida la ciutadania a participar en la concentració que es farà aquest divendres a les dotze del migdia davant de les portes de la Casa de la Vila.

05/08/2017

Miguel Poveda tanca l’edició zero del Festival Jardins de Terramar

null

El grup de dansa i percussió, Mayumana, va ser el gran protagonista ahir divendres amb el seu espectacle Rumba! amb música del grup Estopa.

05/08/2017

Sitges celebra la Festivitat del Vinyet

null

Els actes amb motiu de la Mare de Déu del Vinyet van començar ahir amb la recepció oficial de l’alcalde de Sitges a les Vinyet. La programació continua avui dissabte amb els actes litúrgics, ballades de sardanes i la tradicional fira al voltant del Santuari.

02/08/2017

El ple aprova un conveni amb millores en la urbanització del PPU1

L’acord entre el govern municipal i la Junta de Compensació del sector fa prevaldre l’interès públic, amb la previsió que 2/5 parts de l’habitatge previst siguin de protecció oficial, zones verdes i nous equipaments per a la ciutadania. Una comissió de seguiment decidirà el calendari de les fases d’execució. El projecte es presentarà en audiència pública a principis de la tardor.

19/07/2017

El Ple aprova per unanimitat el primer gran paquet d’inversions del romanent

Una trentena d’actuacions es veuran beneficiades per l’alliberament de 13 milions d’euros del romanent. Entre d’altres, hi ha previstes l’ampliació i remodelació de l’Estadi Municipal d’Aiguadolç i la restauració i rehabilitació del Palau Maricel de Terra.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010