Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Comunicació > Notícies

Notícies

Notícies del tema

19/04/2018

Les emissions en directe de Ràdio Maricel tornen el dia de Sant Jordi

Després de quatre setmanes d’obres, les emissions de Ràdio Maricel en directe tornaran el proper dilluns, diada de Sant Jordi, a partir de les 9 del matí.

13/04/2018

El govern convoca una audiència pública per presentar la consulta als electors de Les Botigues de Sitges

L’Alcalde de Sitges i el regidor de Govern Obert, Pep Molinè, explicaran als electors de Les Botigues el procediment de votació. A més, el gerent municipal donarà a conèixer l’anàlisi territorial de les dades pressupostàries de l’Ajuntament de Sitges en relació al nucli de les Botigues de Sitges i Port Ginesta.

01/04/2018

Recta final dels actes de la Setmana Santa a Sitges

null

Les tres colles de Caramelles de Sitges juntament amb tres grups de músics protagonitzaran la jornada de Dilluns de Pasqua amb un repertori de caramelles que ja van oferir aquest Dissabte de Glòria.

27/03/2018

La ciutadania de Sitges no assumirà l’increment del preu de l’aigua

La regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall, ha explicat aquest dilluns en el ple de març que no s’apujarà el preu de la tarifa de l’aigua. El ple s’ha celebrat sense els tres regidors de la CUP, que han abandonat el saló de sessions en protesta contra la repressió de l’Estat.

27/03/2018

La Fira Scrap+ Sitges consolida l’augment de visitants

La Fira Scrap+ Sitges aconsegueix per sisè any consecutiu un augment de visitants, vendes i participants en cadascuna de les activitats programades.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010