Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Comunicació > Notícies

Notícies

Notícies del tema

20/02/2019

El govern de Sitges suspèn la seva agenda pública de dijous per sumar-se a la vaga

Davant la possibilitat de que els treballadors de l'administració local secundin la vaga, l'ajuntament preveu serveis mínims.

08/02/2019

L'Ajuntament dona suport a la tasca de seguiment de persones sota tutela que duu a terme l'Entitat Tutelar del Garraf

null

L’Ajuntament de Sitges i l’Entitat Tutelar del Garraf han signat un conveni segons el qual el Consistori aportarà 6.000 euros aquest 2019 a la fundació privada, per donar suport al seguiment de persones en règim de curatela que duu a terme aquesta entitat. L’Entitat Tutelar del Garraf treballa per millorar la qualitat de vida i la inclusió social d’aquest col•lectiu, i alhora assessora a famílies i professionals.

29/01/2019

El pressupost de 2019, el més expansiu dels darrers deu anys, s’aprova definitivament

null

El ple municipal ha aprovat definitivament el pressupost municipal per a 2019, de 51’5 milions d’euros. La sessió plenària ha donat també llum verda a l’ordenança de transparència. El Cronista Oficial de la Vila ha lliurat a la Corporació la Memòria anual dels esdeveniments del 2018.

21/01/2019

El programa Garraf Singular ofereix ajuda als joves d’entre 16 i 29 anys per millorar l’accés al treball

Se seleccionaran i orientaran 140 joves d’entre 16 i 29 anys de la comarca del Garraf per formar-se en oficis relacionats amb l’hoteleria, el comerç i les activitats nàutiques. Les preinscripcions per apuntar-se a aquesta iniciativa d’ocupació juvenil estan obertes i poden formalitzar-les als centres ocupacionals de la comarca del Garraf.

18/01/2019

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, s’adhereix a la petició dels expresidents de la Generalitat d’alliberar els presos durant el judici de l’1-O

null

El batlle de Sitges, Miquel Forns, se suma al comunicat i petició dels expresidents de la Generalitat i del Parlament de Catalunya, impulsat pel Síndic de Greuges, i justifica que “m’adhereixo a la petició que a les preses i presos polítics catalans se’ls puguin aplicar mesures alternatives a la presó provisional, per tenir així major garantia del dret de defensa en el judici”.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010