Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Participació ciutadana > Notícies

Notícies

Notícies del tema

24/07/2018

El Govern Municipal convocarà de nou la consulta a Les Botigues amb una nova fórmula

La consulta es farà de forma electrònica entre la setmana del 5 a l’11 de novembre. El Govern Municipal i els grups polítics que hi donen suport, prèvia informació a la Junta de Portaveus, han reprès el procés participatiu amb un nou mecanisme que estarà tutelat per una empresa especialitzada amb processos participatius electrònics i manté una línia de comunicació amb la Delegació del Govern d’Espanya.

25/05/2018

L’àmbit de l’ensenyament i la joventut, centraran la propera audiència pública del Pla Director d’Equipaments

El procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Sitges per contribuir a definir el futur Pla Director d’Equipaments continuarà dimecres vinent per parlar sobre les necessitats en Ensenyament i Joventut. D’aquesta manera, l’Ajuntament continua amb les sessions sectorials iniciades amb els àmbits la Promoció Econòmic, i la salut i l’assistència social.

25/05/2018

L’Ajuntament de Sitges suspèn la consulta popular de Les Botigues per l’advertiment de la Delegació del Govern espanyol

null

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, assegura que “buscarem la manera de poder fer la consulta amb les màximes garanties”. El Govern Municipal i la CUP denuncien les formes de la Delegació del Govern amb les que s’ha comunicat la decisió de suspendre la Consulta Popular.

24/05/2018

COMUNICAT DEL GOVERN MUNICIPAL SOBRE LA SUSPENSIÓ DE LA CONSULTA POPULAR A LES BOTIGUES DE SITGES

La Delegació del Govern de l’Estat a Barcelona ha demanat a l’Ajuntament de Sitges la immediata suspensió de la consulta popular no referendària de caràcter sectorial sobre la possible segregació del nucli de Les Botigues de Sitges convocada per a dissabte vinent, 26 de maig.

23/05/2018

Més de 1.800 veïns de Les Botigues estan cridats dissabte a la consulta sobre si volen segregar-se de Sitges i annexionar-se a Castelldefels

El centre de votació obrirà portes aquest dissabte 26 de maig a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Les Botigues de Sitges, situada al Passeig Marítim de Les Botigues de Sitges 1, entre les 9.00 i les 20.00 hores de forma ininterrompuda.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010