Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Participació ciutadana > Notícies

Notícies

Notícies del tema

12/11/2018

El govern municipal obrirà un procés de diàleg amb els veïns de Les Botigues per abordar les seves necessitats

En haver estat la participació inferior al 35% de participació, no es prendrà en consideració el parer majoritari, favorable en un 88,18% a la segregació de Sitges i la posterior annexió a Castelldefels

10/11/2018

La consulta de Les Botigues arriba al 23’7% de participació

null

Un total de 440 veïns i veïnes de Les Botigues de Sitges han expressat la seva opinió en el procés participatiu que va començar dilluns i s’ha tancat avui dissabte. L’objectiu era saber si la ciutadania optava per la segregació del terme municipal de Sitges i la posterior annexió a Castelldefels.

09/11/2018

L'OAC de Les Botigues obre portes a la participació presencial en el procés per opinar sobre la segregació del nucli

null

L'OAC situada al Passeig de Les Botigues de Sitges, 1, romandrà oberta divendres 9 i dissabte 10 de novembre, entre les 9.00 a les 20.00 hores. La ciutadania d’aquest nucli està cridada a respondre a la pregunta de si volen segregar-se de Sitges i annexionar-se a Castelldefels.

08/11/2018

Els residents de Les Botigues de Sitges poden expressar la seva opinió sobre la possible segregació del nucli divendres i dissabte a l’OAC

El procés participatiu que permet als veïns i veïnes opinar sobre la possible segregació del nucli de Les Botigues de Sitges arriba a la recta final. Divendres i dissabte els veïns poden opinar presencialment des de l’OAC.

06/11/2018

Es constitueix el 16è Consell d’Infants de Sitges

null

Els nous consellers i conselleres han estat nomenats aquest dilluns en un acte oficial al saló de plens de la Casa de la Vila. La vintena de nens i nenes que participen d’aquesta experiència obren una etapa amb diferents reunions per presentar un projecte.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010