Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Ensenyament > Notícies

Notícies

Notícies del tema

20/12/2018

Les escoles de Sitges, cardioprotegides

Les quatre escoles públiques de Sitges compten a partir d’ara amb un aparell desfibril·lador semiautomàtic gràcies a la recaptació aconseguida per la festa solidària Fem-ho junts per la infància! organitzada per l’Associació Historias de Sofia i al suport del servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges. Sitges esdevé així, un dels primers municipis de Catalunya amb tots els centres educatius públics i concertats cardioprotegits.

13/12/2018

Les cooperatives escolars de Sitges inicien els tràmits per constituir-se com a empreses

null

Com a novetat, aquest any s’ha incorporat al programa l’Escola Esteve Barrachina. Per la seva banda, l’Escola Miquel Utrillo presentarà iniciarà els tràmits de constitució d’empresa durant el proper mes de febrer.

02/10/2018

L'Ajuntament instal·la el parc infantil de la Piscina Municipal

null

L'espai lúdic compta amb gronxador, tobogan, balancí petit de molla i un balancí d'eix. Tots els nous elements estan construïts amb acer i fusta. La previsió és finalitzar els treballs de la instal·lació a finals de setmana.

26/09/2018

Oberta la matrícula del programa ‘Música en Família’ a l’Escola Municipal de Música de Sitges

null

La iniciativa s’adreça a famílies amb infants de 0 a 3 anys amb l’objectiu que gaudeixin plegats d’un espai on viure la música i alhora enforteixin els vincles familiars. Les sessions començaran a l’octubre però prèviament el proper dilluns, 1 d’octubre, s’oferirà una reunió informativa a les 17.15 h a la sala d’actes de l’Escola Esteve Barrachina.

25/09/2018

La festa solidària Fem-ho junts per la infància recaptarà fons per instal·lar desfibril·ladors a les escoles públiques de Sitges

null

Els Jardins de Terramar acolliran aquest dissabte de 12 a 20 h la 3a edició d’una jornada solidària, que aplegarà activitats lúdiques i actuacions gratuïtes. Entre la programació destaquen les actuacions de l’actriu i cantant Àngels Gonyalons, el grup mallorquí Islanders, jocs lúdics en família i espectacles de dansa i màgia. La festa farà també visible el treball d’una vintena d’entitats socials.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010