Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies

Notícies

Notícies del tema

11/06/2018

El Corpus 2018 s’acomiada amb una gran festa al Santuari del Vinyet

L’ofrena floral al Vinyet que posa punt i final a la festa del Corpus s’ha enriquit amb una festa amb pica-pica a peu dret i ritme de música. En el seu discurs, l’alcalde, Miquel Forns, ha posat en valor el “coratge i estima a la festa” dels que han participat en la celebració d’enguany, malgrat la pluja.

07/06/2018

El turista valora Sitges amb un 8,4 sobre 10

Segons, l’Observatori del Turisme a Barcelona l’estada mitjana que fa el turista a Sitges és de 6,3 dies i el motiu principal de la visita és l’oci en un 80,6%. Com a destinació el més ben valorat és el caràcter de la gent, les platges i la seguretat ciutadana. L’estudi revela que la despesa a la destinació per persona i dia és de 64,5€, un 40,47% més que a l’entorn de Barcelona. L’estudi està impulsat per la Diputació de Barcelona amb la col•laboració de la regidoria de Turisme de Sitges.

01/06/2018

L’alcalde Miquel Forns rep al President de la Generalitat, Quim Torra, en la inauguració de les Jornades del Cercle d’Economia

Des d’aquest dijous fins dissabte, Sitges és un dels epicentres del món de la política i l’economia on s’estan debatent temes relacionats amb l’empresa i la sostenibilitat, entre d’altres.

01/06/2018

Subvencions per a la millora de l'ocupació i per a persones autònomes

L'Ajuntament de Sitges celebra una sessió informativa per donar a conèixer el procediment per a l’obtenció de subvencions en el marc del Pla de mesures de foment de l’ocupació i de l’activitat econòmica a Sitges impulsat pel CIES Nivell 10. L'acte tindrà lloc al Centre Cultural Miramar el proper dijous 7 de juny.

31/05/2018

La Generalitat dóna llum verda a l’obertura de nou guinguetes de les platges de Sitges

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha autoritzat la llicència d’obertura a nou concessionaris amb guinguetes a les platges de les Botigues, Aiguadolç, la Barra, l’Home Mort i la Desenrocada que inicialment havia denegat.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010