Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies

Notícies

Notícies del tema

18/01/2018

Sitges, destinació fundadora de la primera assemblea internacional Biosphere

En el marc de FITUR, s’ha creat la primera assemblea internacional de les 22 destinacions reconegudes amb el segell Biosphere. Sitges és destinació fundadora juntament amb 21 més de tot el món, entre les quals hi ha localitats de diferents països d’Europa i Amèrica.

16/01/2018

Sitges promociona la seva oferta turística a FITUR

La Fira Internacional de turisme més important d’Espanya obre portes aquest dimecres i finalitzarà diumenge. La delegació sitgetana participarà en la creació de la Comunitat Biosphere.

09/01/2018

Sitges s’adhereix al Consorci de Promoció Turística del Penedès

null

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha signat el conveni d’adhesió al Consorci de Promoció Turística del Penedès. Aquest acord, segons ha ressaltat, aposta “per l’enoturisme, el món del vi, el cava i la malvasia com a experiència vital entre paisatges únics de vinyes, patrimoni, art i Mediterrània”.

19/12/2017

L’Ajuntament de Sitges modifica el POUM per regular els habitatges turístics

El darrer Ple de l’any ha aprovat una modificació del Pla General, un instrument de planejament que servirà per regular i limitar el nombre de d’habitatges turístics al municipi.

15/12/2017

L’alcalde, Miquel Forns, destaca l’increment de recursos públics per al turisme en el Sopar de l’Agremiat

null

El Gremi d’Hostaleria de Sitges ha celebrat aquest dijous el seu 40è aniversari, en el decurs del tradicional Sopar de l’Agremiat, al qual hi han assistit el batlle de Sitges i la primera tinenta d’alcalde, Aurora Carbonell.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010