Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Salut pública > Notícies

Notícies

Notícies del tema

29/10/2018

Rècord de participants a la 6a cursa 'Nits de la Lluna Plena'

null

La cursa solidària ha reunit 1.500 persones aconseguint així batre un rècord de participants, fet que ha permès assolir una xifra de més de 30.000 euros per a la investigació del càncer infantil.

18/10/2018

L’ajuntament de Sitges ofereix formació de reanimació cardiovascular als treballadors de l’administració

L'ajuntament continua el desplegament del projecte Sitges, cardioprotegit amb formació per a la plantilla de treballadors municipals i la instal·lació de nous aparells desfibril·ladors. L’objectiu és que la població pugui actuar davant un episodi de crisi contribuint a reduir el temps de reacció abans no arribin els professionals de sanitat.

18/10/2018

Sitges reafirma el compromís amb la lluita contra el càncer de mama

La celebració serà aquest divendres, 19 d’octubre, i inclourà un acte institucional al saló de plens de l’Ajuntament on es farà la lectura d’un manifest. I un any més la façana de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla es tornarà a il·luminar de color de rosa. Les activitats pretenen reivindicar la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama.

13/06/2018

Les escoles de Sitges realitzen tallers de salut bucodental

El conte “La Laia en el país de les dents” serveix com a fil conductor del taller per aconseguir que els nens i les nenes aprenguin d’una forma lúdica els hàbits higiènics. Els tallers estan subvencionats per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

20/02/2018

Xocolatada solidària per a la investigació del càncer infantil

null

L’AMPA de l’Escola Esteve Barrachina i Tàndem Menjadors organitzen dimecres, 21 de febrer, a les 16.30 hores, un berenar benèfic amb l’objectiu de recaptar fons per al laboratori d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu. El donatiu per col•laborar-hi és de 2,50 euros.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010