Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Salut pública > Notícies

Notícies

Notícies del tema

18/10/2018

L’ajuntament de Sitges ofereix formació de reanimació cardiovascular als treballadors de l’administració

L'ajuntament continua el desplegament del projecte Sitges, cardioprotegit amb formació per a la plantilla de treballadors municipals i la instal·lació de nous aparells desfibril·ladors. L’objectiu és que la població pugui actuar davant un episodi de crisi contribuint a reduir el temps de reacció abans no arribin els professionals de sanitat.

18/10/2018

Sitges reafirma el compromís amb la lluita contra el càncer de mama

La celebració serà aquest divendres, 19 d’octubre, i inclourà un acte institucional al saló de plens de l’Ajuntament on es farà la lectura d’un manifest. I un any més la façana de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla es tornarà a il·luminar de color de rosa. Les activitats pretenen reivindicar la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama.

13/06/2018

Les escoles de Sitges realitzen tallers de salut bucodental

El conte “La Laia en el país de les dents” serveix com a fil conductor del taller per aconseguir que els nens i les nenes aprenguin d’una forma lúdica els hàbits higiènics. Els tallers estan subvencionats per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

20/02/2018

Xocolatada solidària per a la investigació del càncer infantil

null

L’AMPA de l’Escola Esteve Barrachina i Tàndem Menjadors organitzen dimecres, 21 de febrer, a les 16.30 hores, un berenar benèfic amb l’objectiu de recaptar fons per al laboratori d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu. El donatiu per col•laborar-hi és de 2,50 euros.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010