Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Salut pública > Notícies

Notícies

Notícies del tema

15/02/2019

Pol Lahoz és recordat amb una placa en el gimnàs de l’Institut Vinyet

null

L’acte s’ha celebrat aquest 15 de febrer coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil. Les escoles Esteve Barrachina, Agnès de Sitges, Maria Ossó i l’Escola Pia juntament amb l’Institut Vinyet s’han sumat a aquesta commemoració amb la celebració de xocolatades solidàries per recaptar fons en benefici del laboratori d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu. Una altra de les activitats solidàries que tindrà lloc durant el dia d’avui és el Sopar de la Lluna que se celebra a l’Hotel Melià Sitges.

31/01/2019

Torna la campanya de prevenció del glaucoma i la degeneració macular a Sitges

null

L’Institut Oftalmològic Tres Torres, amb la col•laboració del Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges, realitzarà de l’11 al 15 de febrer la campanya anual de prevenció de Glaucoma i Degeneració Macular associada amb l’edat. Les revisions són gratuïtes i un any més es faran des la unitat mòbil instal•lada a la plaça de la Fragata. Les proves es dirigeixen a la població major de 45 anys.

14/01/2019

L’Ajuntament de Sitges dona suport al Dret a Morir Dignament

El grup local de l’Associació Dret a Morir Dignament (DMD) organitza el 24 de gener una xerrada informativa sota el títol ‘La lluita pel dret a morir dignament, ahir i avui’, a càrrec d’Isabel Alonso, presidenta de l’Associació DMD-Catalunya. Aquesta és la primera activitat des que es va aprovar la moció al ple de l’Ajuntament en suport a la defensa pel dret a morir dignament.

20/12/2018

Les escoles de Sitges, cardioprotegides

Les quatre escoles públiques de Sitges compten a partir d’ara amb un aparell desfibril·lador semiautomàtic gràcies a la recaptació aconseguida per la festa solidària Fem-ho junts per la infància! organitzada per l’Associació Historias de Sofia i al suport del servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges. Sitges esdevé així, un dels primers municipis de Catalunya amb tots els centres educatius públics i concertats cardioprotegits.

29/10/2018

Rècord de participants a la 6a cursa 'Nits de la Lluna Plena'

null

La cursa solidària ha reunit 1.500 persones aconseguint així batre un rècord de participants, fet que ha permès assolir una xifra de més de 30.000 euros per a la investigació del càncer infantil.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010