Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Medi ambient i sostenibilitat > Notícies

Medi ambient i sostenibilitat

Notícies

Notícies del tema

23/11/2017

Sitges acull diumenge una jornada de prevenció de residus

L’acció es durà a terme diumenge 26 de novembre a les deu del matí. El punt de trobada serà davant del Centre d’Estudis del Mar (CEM), situat al passeig Marítim 72.

23/10/2017

Sitges, entre els municipis capdavanters en la reducció d’energia

L’informe de seguiment del Pla d'Acció d'Energia Sostenible conclou que Sitges està entre els municipis de la província de Barcelona que més han reduït el consum d’energia.

17/08/2017

Sitges, amb la mobilitat sostenible i segura

Sitges s’adhereix un any més a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, una campanya promoguda per la Generalitat de Catalunya que se celebrarà arreu del territori català del 16 al 22 de setembre amb el suport dels ajuntaments catalans.

05/07/2017

Comencen a Sitges els camps de treball marins per a joves

El grup de joves ja es troba a Sitges on participen en un dels tres camps de treball marins que ofereixen aquest estiu entitats mediambientals i marines amb la col•laboració de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament.

05/07/2017

La regidoria de Serveis Urbans presenta una nova APP i una campanya informativa per millorar la via pública

null

L’aplicació es pot descarregar gratuïtament i permet registrar i donar resposta a les incidències en enllumenat públic, neteja i residus, i mobiliari urbà. També s’inicia una campanya informativa per recordar i donar un impuls a l’ordenança de civisme que regula que la brossa s’ha de dipositar als contenidors i no al carrer.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010