Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Medi ambient i sostenibilitat > Notícies

Medi ambient i sostenibilitat

Notícies

Notícies del tema

01/08/2018

El cementiri de Les Pruelles de Sitges, candidat a millor iniciativa mediambiental de l’Estat

null

El projecte ‘El jardí de les roselles’ del cementiri de Les Pruelles és finalista del V Concurs de cementiris d’Espanya, organitzat per la revista Adiós Cultural. L’espai de Les Pruelles competirà juntament amb ‘El camí del bosc’ del cementiri Comarcal Parc de Roques Blanques, del Papiol, i el Parque de la Paz de València.

31/07/2018

El Pla d’Equipaments 2018-2027 passa pel ple municipal, com a pas previ a l’audiència pública del mes de setembre

El regidor de Territori, Sostenibilitat i Habitatge, Jordi Mas, ha donat compte en el ple municipal de juliol del Pla d’Equipaments 2018-2027, que preveu, entre d’altres, una nova llar d’infants, un segon CAP i un complex polivalent al PPU1. El resultat del procés participatiu de les necessitats de Sitges en equipaments es presentarà a la ciutadania el mes de setembre vinent. El ple de juliol ha donat llum verda a una modificació de crèdit per atorgar una subvenció al Festival de Música Jardins de Terramar.

04/07/2018

Sitges clou el ReciclArt, que ha reunit 2.500 visitants en l’exposició col·lectiva

El Festival ReciclArt, dedicat a la sensibilització mediambiental, ha comptat amb una ruta per establiments, galeries d’art i entitats per mostrar la cultura del reciclatge.

15/06/2018

Sitges acull la setena edició de la jornada BioEconomic sobre autoconsum i energies renovables i alternatives

La programació del BioEconomic compta amb xerrades sobre la certificació Biosphere; la transició energètica a Catalunya; la certificació forestal; l'energia fotovoltaica; el finançament crowdfunding, entre altres, per part de tècnics, professionals i experts de diferents organismes.

08/06/2018

Sitges celebra el Dia Mundial dels Oceans

Coincidint amb la celebració del dia 8 de juny, Dia Mundial dels Oceans, el Festival Sitges ReciclArt 2018 programa aquest divendres al Centre Cultural Miramar activitats divulgatives al voltant de la problemàtica dels residus plàstics.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010