Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Medi ambient i sostenibilitat > Notícies

Medi ambient i sostenibilitat

Notícies

Notícies del tema

21/03/2018

La façana de la Punta de Sitges s’afegeix a l’apagada mundial contra el canvi climàtic

null

Aquest dissabte, 24 de març, de 20.30 a 21.30 hores, un dels símbols emblemàtics de Sitges es quedarà a les fosques per mostrar novament el seu suport a L’hora del Planeta, l’apagada mundial d’una hora de monuments i edificis populars per sensibilitzar sobre els efectes del canvi climàtic. L’Ajuntament de Sitges també fa una crida a la ciutadania a sumar-s’hi.

20/03/2018

La nevada ocasiona afectacions de trànsit en el camí de Rat Penat a la Plana Novella

null

El Massís del Garraf ha patit un episodi de nevada aquesta matinada, amb afectacions al trànsit en el tram de camí de Rat Penat a la Plana Novella, on s’ha hagut de tallar la circulació per avocar sal a la via. La circulació ja es troba normalitzada.

28/02/2018

L’Ajuntament signa un conveni de col•laboració amb Promsa per impulsar millores a la via pública del poble de Garraf i activitats mediambientals

El batlle de Sitges, Miquel Forns, ha signat el conveni amb el representant de l’empresa Promsa, Carles Raich. El conveni té una vigència de dos anys i un valor de més de 25.000 euros.

22/02/2018

Un ramat d’ovelles i cabres pastura a la masia Can Girona per netejar sotabosc i disminuir el risc d’incendis forestals

null

Un total de 350 ovelles i 70 cabres permeten disminuir el combustible forestal i el risc d’incendis. Sergi Sánchez, l’únic pastor del municipi, porta els animals a pasturar als Colls, en un projecte de col·laboració público-privada que també inclou la instal·lació d’un abeurador per al tancat temporal construït a la masia de Can Girona.

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010