Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Serveis urbans > Notícies

Notícies

Notícies del tema

19/02/2019

Les noves escales mecàniques del pas sota la via del tren d'Hort Gran entren en funcionament

null

Els vianants han pogut estrenar aquest dimarts les escales mecàniques del pas sota la via del tren del carrer d’Hort Gran. Les escales són de pujada, tenen il·luminació Led i s'accionen amb el moviment de l'usuari mitjançant uns sensors.

18/02/2019

L'Ajuntament condiciona els terrenys annexes al pavelló de Pins Vens

null

Els treballs de condicionament dels terrenys annexes al pavelló de Pins Vens ja han finalitzat. L’actuació ha permès adequar el solar per destinar-lo parcialment a serveis auxiliars al pavelló, com un aparcament, i també com a zona verda i per al gaudi dels veïns.

12/02/2019

El barri de Santa Bàrbara estrena nou enllumenat, pavimentació i infraestructures

null

El sector de Santa Bàrbara ha estat objecte en els darrers mesos d’una actuació integral que ha comportat la renovació del clavegueram, l’enllumenat, la xarxa d’aigües i la pavimentació. La finalització dels treballs dona resposta a peticions històriques del veïnat.

01/02/2019

El secretari general d’Hàbitat Urbà i Territori avala l’aposta de l’Ajuntament per l’habitatge de titularitat pública íntegrament de lloguer

null

Rosa Tubau ha explicat les mesures que el Consistori té previst de portar a terme amb immediatesa, entre ells l’increment dels ajuts al lloguer just fins arribar als 300.000 euros, com a mesura més urgent, i l’avanç en el desenvolupament dels nous habitatges públics del barri de la Plana-Santa Bàrbara-Vallpineda.

29/01/2019

L'Ajuntament renova les llums dels fanals modernistes de l’entorn de la Fragata i Passeig

null

El nou sistema permet controlar des d’un dispositiu informàtic la lluminositat dels punts de llum així com la seva encesa punt a punt en cas d'esdeveniments com els castells de foc

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010