Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Urbanisme > Notícies

Notícies

Notícies del tema

14/05/2018

S'inicien les obres del vial d'accés al futur parc de Can Bruguera

La construcció del vial d’accés al futur parc de Can Bruguera ha començat en els darrers dies. Aquests treballs formen part de la fase 2 del PPU1 La Plana, Vallpineda i Santa Bàrbara i no suposen cap afectació sobre la zona verda sinó que, al contrari, facilitaran l’accés al pulmó verd del nou sector de creixement de la vila.

10/05/2018

Arrenca el procés participatiu per definir els nous equipaments del municipi dels deu anys vinents

Una audiència pública amb una vuitantena d’assistents ha donat el tret de sortida aquest dimecres al procés participatiu impulsat per l’Ajuntament de Sitges per contribuir a definir el futur Pla Director d’Equipaments del municipi. El projecte, que s’impulsa sota el nom Equipem Sitges, vol recollir l'opinió de la ciutadania major de 16 anys. Tothom que vulgui dir la seva sobre els futurs equipaments de Sitges ja ho pot fer a través d’un formulari on-line disponible a www.sitges.cat/equipemsitges o bé presencialment als espais participatius sectorials relacionats amb els àmbits de la Promoció Econòmica, Cultura, Ensenyament i Joventut, Esport i Salut i Assistència Social.

25/04/2018

L’Ajuntament de Sitges impulsa un procés participatiu per definir els nous equipaments del municipi

null

L'Ajuntament de Sitges posa en marxa un procés participatiu per definir el futur Pla Director d’Equipaments del municipi. El projecte, que s’impulsa sota el nom Equipem Sitges, vol recollir l'opinió de la ciutadania major de 16 anys que vulgui dir la seva sobre els futurs equipaments de la vila relacionats amb 5 usos diferents: la Promoció Econòmica, la Cultura, l’Ensenyament i la Joventut, l’Esport i la Salut i Assistència Social.

15/03/2018

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona celebra la seva primera reunió itinerant a Sitges

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha assistit a la reunió de la Comissió Territorial de Barcelona, que s’ha celebrat aquest dijous a l’auditori del Centre Cultural Miramar. És el primer cop que aquest òrgan urbanístic celebra una de les seves reunions itinerants al municipi.

07/03/2018

L'Ajuntament trasllada la terra i la runa de les obres del Passeig de la Ribera per a reduir molèsties

null

La terra i runa que s'han extret del Passeig de la Ribera s’han traslladat a la zona de Pins Vens, on seran parcialment reutilitzats en l’obra del futur aparcament del pavelló poliesportiu. D’aquesta manera, es redueix la pols i es millora la qualitat ambiental en una zona de trànsit intens com ho és el passeig.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010