Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Urbanisme > Notícies

Notícies

Notícies del tema

18/01/2019

El ple municipal aprova per unanimitat el Pacte per l’Habitatge Públic a Sitges

null

El ple de Sitges ha aprovat per unanimitat de tots els regidors i regidores set acords per desplegar les polítiques d’habitatge al municipi, incidint especialment en l’habitatge públic íntegrament de lloguer. Dels 657 habitatges de protecció social previstos, s’engeguen ara dues promocions de lloguer al sector de la Plana, Santa Bàrbara i Vallpineda, una d’iniciativa pública i l’altra de col·laboració públic-privada.

19/12/2018

Ajuntament, propietaris i ambientalistes exhibeixen el seu consens en la preservació del Parc de Santa Bàrbara

null

Representants del govern municipal, la Junta de Compensació del PPU1 Santa Bàrbara-Vallpineda-La Plana i Biodiversitat Sitges han explicat el tractament que rebrà el Parc de Santa Bàrbara en el decurs de l’audiència pública celebrada aquest dimarts al Centre Cultural Miramar.

19/12/2018

L’Ajuntament licita la rehabilitació del Palau de Maricel i la construcció del camp esportiu polivalent de Pins Vens

El procés de licitació d’aquestes dues actuacions podria tenir una durada de tres mesos, moment a partir del haurien de començar les obres. En el cas del Palau de Maricel, l’Ajuntament ha sol·licitat un ajut de 900.000 euros dels fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional).

17/12/2018

L'Ajuntament obre consulta prèvia sobre modificacions puntuals del POUM

Les modificacions puntuals, a Garraf Est, poliesportiu de Pins Vens, La Granja II, Can Pei i La Plana, són objecte de la consulta ciutadana com a pas previ de la redacció del text normatiu definitiu

14/05/2018

S'inicien les obres del vial d'accés al futur parc de Can Bruguera

La construcció del vial d’accés al futur parc de Can Bruguera ha començat en els darrers dies. Aquests treballs formen part de la fase 2 del PPU1 La Plana, Vallpineda i Santa Bàrbara i no suposen cap afectació sobre la zona verda sinó que, al contrari, facilitaran l’accés al pulmó verd del nou sector de creixement de la vila.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010