Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Joventut > Notícies

Notícies

Notícies del tema

07/11/2018

L’Espai Jove acollirà dissabte la constitució del nou Consell de Joves

La constitució formal d’aquest òrgan de participació ciutadana serà el 10 de novembre a l’Espai Jove a les 10.30 hores. Els joves de 16 a 30 anys i representants d’entitats juvenils poden formar part d’aquest nou organisme, que pretén recollir els interessos d’aquest col·lectiu per impulsar polítiques per al jovent.

23/10/2018

La constitució formal del Consell de Joves de Sitges es marca per al 10 de novembre

L’Espai Jove va acollir dissabte passat una reunió informativa amb diferents representants d’entitats juvenils, per posar en marxa el Consell de Joves. L’objectiu d’aquest nou organisme és que tingui una gran participació activa per part dels joves.

09/10/2018

L’Ajuntament de Sitges fa una crida al jovent per aconseguir una àmplia representació al nou Consell de Joves

La sessió de constitució del Consell de Joves serà dissabte 20 d’octubre, a les 10 hores, a l’Espai Jove i estan convidats tots els joves de 16 a 30 anys i representants d’entitats juvenils que vulguin formar part del nou òrgan de participació ciutadana. A través d’aquest Consell es donarà veu a aquest col·lectiu i es recolliran els seus interessos amb l’objectiu d’impulsar polítiques per als joves.

25/09/2018

La festa solidària Fem-ho junts per la infància recaptarà fons per instal·lar desfibril·ladors a les escoles públiques de Sitges

null

Els Jardins de Terramar acolliran aquest dissabte de 12 a 20 h la 3a edició d’una jornada solidària, que aplegarà activitats lúdiques i actuacions gratuïtes. Entre la programació destaquen les actuacions de l’actriu i cantant Àngels Gonyalons, el grup mallorquí Islanders, jocs lúdics en família i espectacles de dansa i màgia. La festa farà també visible el treball d’una vintena d’entitats socials.

01/08/2018

Finalitzen les Estades Esportives de Sitges amb un 96 % d’ocupació

Al llarg de les quatre setmanes de l’activitat, organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, han passat un total de 260 nens i nenes diferents.

Paginador

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010