Procés participatiu de Les Botigues de Sitges

Mapa del web

Índex alfabètic

Procés participatiu de Les Botigues de Sitges

Procés participatiu de Les Botigues

Presentació

L'Ajuntament de Sitges convoca un procés participatiu per conèixer l'opinió dels veïns i veïnes de Les Botigues de Sitges sobre si volen continuar formant part del terme municipal de Sitges, o bé si volen optar per la segregació de Sitges i annexionar-se a Castelldefels.

La possible segregació afectaria al nucli de Les Botigues de Sitges i Port Ginesta, i dependria d'un acord entre els ajuntaments de Sitges i Castelldefels i l'aprovació de la Generalitat de Catalunya.

Resultats del procés

Els resultats del procés de participació es mostraran aquí dissabte 10 de novembre, a partir de les 20.30 hores, quan finalitzi l'escrutini.

Procés participatiu

El procés s'estructura en diferents fases:

· Fase d'informació, mitjançant una campanya informativa amb l'edició i repartiment de tríptics, banderoles, pàgina web i xarxes socials. S'iniciarà el 22 d'octubre i finalitzarà el 10 de novembre.
· Fase deliberativa, mitjançant una sessió oberta a la ciutadania, que se celebrarà el 24 d'octubre, a les 19h, al local social de Les Terrasses de Sitges.
· Fase de valoració de la proposta, que consistirà en la recollida d'opinions de la ciutadania sobre la seva pertinença al municipi de Castelldefels. Es portarà a terme entre el 5 i el 10 de novembre.


Vídeo de campanya

Valoració de la proposta

La recollida d'opinió de la ciutadania s'efectuarà responent a la pregunta següent:

CATALÀ: "Esteu d'acord que el nucli de Les Botigues de Sitges se segregui del municipi de Sitges i es proposi la seva annexió al municipi de Castelldefels?"
CASTELLANO: "¿Está de acuerdo en que el núcleo de Les Botigues de Sitges se segregue del municipio de Sitges y se proponga su anexión al municipio de Castelldefels?"
ARANÉS: "Ei vosté d'acòrd en qu'eth nucli de Les Botigues de Sitges se segrègue deth municipi de Sitges?"

L'opinió es podrà expressar de forma binària:
· Sí
· No


Qui pot participar?

Hi podran participar totes les persones majors de 16 anys empadronades al nucli de Les Botigues de Sitges abans de l'1 de gener de 2018.

Consulta popular de Les Botigues de Sitges


Registre de participació

Per participar caldrà inscriure's en el Registre de participació habilitat per l'Ajuntament de Sitges. La inscripció es pot fer de manera telemàtica, o presencial en el moment d'emetre l'opinió.

El registre telemàtic es pot efectuar fins el 9 de novembre a les 20h emplenant el formulari:

> Formulari de registre

Com emetre l'opinió

Es podrà emetre l'opinió de dues maneres:

· Presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Les Botigues de Sitges (Passeig de Les Botigues de Sitges, 1), els dies 9 i 10 de novembre de les 9:00 a les 20:00 hores.

· Telemàticament des del dia 5 de novembre a les 9:00 fins el 10 de novembre a les 20:30 hores. Tothom qui s'hagi inscrit en el Registre rebrà un correu electrònic per accedir a la plataforma de participació.


Descàrregues

Documents

> Normes de participació (pdf)Estudis:

> Anàlisi territorial de les dades pressupostàries de l'Ajuntament de Sitges en relació al nucli de les Botigues de Sitges i Port Ginesta

> Comparativa sobre tributs i impostos entre Sitges i Castelldefels

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 09/11/2018