Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar i família
Facebook Twitter

Notícies

El curs 'Implica’t a Sitges' fomenta la integració de persones nouvingudes

El Centre d'Iniciatives Econòmiques Nivell 10 acollirà els dies 9, 10, 11, 12 i 15 de juliol el curs 'Implica’t a Sitges' per informar sobre els recursos municipals del municipi i donar coneixements bàsics sobre la societat i la cultura catalana. L'activitat és gratuïta i per assistir-hi cal fer una inscripció prèvia fins al 5 de juliol al telèfon 93 811 31 80 o al correu electrònic migracio@sitges.cat.

Sitges se suma al Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

L’acte institucional del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, amb la lectura del Manifest, tindrà lloc divendres, 28 de juny a les 11 hores al saló de plens de la Casa de la Vila. Durant tota la jornada reivindicativa, la bandera multicolor onejarà a la façana de l’Ajuntament de Sitges per simbolitzar la defensa i el respecte dels drets del col·lectiu LGTBI.

Obertes les inscripcions per participar al taller de defensa personal per a dones

El taller d'autocura i de defensa personal femenina se celebrarà els dies 18 i 20 de juny de 19 a 21 hores a l'Edifici de l'Escorxador. L'activitat s'adreça a dones a partir de 16 anys amb l’objectiu d’oferir consells de seguretat i autoprotecció i tècniques senzilles de defensa personal davant situacions de perill. Les inscripcions es poden formalitzar al telèfon 93 811 31 80 o al correu electrònic igualtat@sitges.cat.

L’Ajuntament de Sitges obre el període per sol·licitar els ajuts socials

El termini per sol·licitar els ajuts de famílies monoparentals i famílies nombroses, i els ajuts per a l’adquisició de llibres i material escolar comença el proper dilluns, 10 de juny, i finalitzarà el 12 de juliol. La presentació de sol·licituds es realitzarà a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) del municipi de Sitges i mitjançant tramitació electrònica.

Carregant resultat