Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

El curs 'Implica’t a Sitges' fomenta la integració de persones nouvingudes

El curs 'Implica’t a Sitges' s'impartirà al Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges Nivell 10
El curs 'Implica’t a Sitges' s'impartirà al Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges Nivell 10
El Centre d'Iniciatives Econòmiques Nivell 10 acollirà els dies 9, 10, 11, 12 i 15 de juliol el curs 'Implica’t a Sitges' per informar sobre els recursos municipals del municipi i donar coneixements bàsics sobre la societat i la cultura catalana. L'activitat és gratuïta i per assistir-hi cal fer una inscripció prèvia fins al 5 de juliol al telèfon 93 811 31 80 o al correu electrònic migracio@sitges.cat.

L'Ajuntament de Sitges programa els dies  9, 10, 11, 12 i 15 de juliol una nova edició del curs ‘Implica't a Sitges’ que s’adreça a les persones nouvingudes amb l'objectiu de facilitar la integració d'aquest col·lectiu. Les 5 sessions s’impartiran en horari de matí al Centre d'Iniciatives Econòmiques Nivell 10 i els assistents podran conèixer els recursos públics i els serveis municipals de la vila per saber com fer-los servir i alhora divulgar coneixements sobre  la llengua i la cultura catalanes.

L’Associació d’Ajuda Mútua d’immigrants de Catalunya (AMIC) s’encarregarà d’oferir els continguts bàsics sobre diferents àmbits com el sistema polític i administratiu de Catalunya, els drets i els deures dels ciutadans i també el coneixement necessari per accedir i regularitzar situacions en règim d'estrangeria. Al llarg del curs les persones estrangeres empadronades a Sitges visitaran entitats socials i zones emblemàtiques de Sitges per afavorir una major integració social a la vila. El curs és gratuït i  per assistir-hi cal inscriure's prèviament fins al 5 de juliol al telèfon 93 811 31 80 o al correu electrònic migracio@sitges.cat.  

‘Implica't a Sitges’ és un curs  impulsat per l'Ajuntament de Sitges amb el suport de la Diputació de Barcelona, que permet l’obtenció del Certificat del Servei de Primera Acollida, emès per la Generalitat de Catalunya, que ajuda en processos d’integració, arrelament social i adquisició de la nacionalitat.

Horaris del curs Implica’t a Sitges:

El curs es realitzarà els dies 9, 10, 11 i 12 de juliol en horari de 10 a 14.30 h i el 15 de juliol de 9 a 14 hores al Centre d'Iniciatives Econòmiques Nivell 10 (C. Gabriel Pallarès, 12).