Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar i família
Facebook Twitter

Nou cicle de xerrades al Servei d’Intervenció Socioeducativa

La regidoria de Benestar i Família programa dues noves xerrades sobre els adolescents al SIS (Servei d’Intervenció Socioeducativa) ubicat a la plaça Catalunya. El 2 d’abril es farà la xerrada ‘Conviure amb l’adolescent’ i el 9 d’abril tindrà lloc la xerrada sobre ‘Els imprescindibles límits’. Les dues sessions són d’entrada lliure i s’adrecen a famílies amb fills adolescents.

L’Ajuntament de Sitges, a través de la regidoria de Benestar i Família, engegarà el segon cicle de xerrades gratuïtes al Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) adreçat a famílies amb fills adolescents. El cicle, amb el títol ‘Fills adolescents’, inclou dues xerrades. La primera, el 2 d’abril amb el títol ‘Conviure amb l’adolescent’ i la segona el 9 d’abril que parlarà sobre la importància dels límits. Totes dues tindran lloc a les set de la tarda.

 

El cicle serà impartit per Pere Muñoz,  psicòleg, i professor del centre educatiu Safa de Barcelona i psicòleg de l’Associació educativa Itaca- Els vents,  dues responsabilitats que combina amb la de tutor a la UOC en la formació del Grau d’Educació Social.

 

Les dues xerrades oferiran estratègies i recursos necessaris per tractar i conviure amb joves que visquin l’adolescència, una etapa de la vida amb importants canvis biològics, de desenvolupament personal i social. Altres aspectes que es comentaran seran com resoldre petits conflictes quotidians a través de l’escolta activa i respectuosa, donar suport, motivar, posar límits clars i ensenyar responsabilitat. En el cas de la segona xerrada ‘Els imprescindibles límits’ està dirigida tant a l’adolescència com a la infància.  

 

El Cicle de xerrades adreçades a les famílies està organitzat per l’Ajuntament de Sitges i tenen lloc al SIS, situat a la Plaça Catalunya s/n.