Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El curt ‘A little taste’, sorgit del Producers Meet Producers, competirà a la Secció Oficial del Festival de Sitges

El curt ‘A little taste’, sorgit del Producers Meet Producers, competirà a la Secció Oficial del Festival de Sitges
El curt ‘A little taste’, sorgit del Producers Meet Producers, competirà a la Secció Oficial del Festival de Sitges
El curt de terror 'A little taste', dirigit per Víctor Català sorgit gràcies al programa de mentoring ‘Producers Meet Producers’ de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sitges i l’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC), ha estat seleccionat per participar a la Secció Oficial del Festival de Sitges 2019. Els productors del curt, David Ciruana de Fosca Films i Sandra López de Celofán, van participar en el PMP, celebrat en el marc del Festival de Sitges 2018.

El curtmetratge ‘A Little Taste’, sorgit de la 4a edició del programa de mentoring Producers Meet Producers (PMP), ha estat seleccionat per competir a la secció Oficial del Festival de Sitges. Aquest curt, de terror i dirigit per Víctor Català, està produït per David Ciurana -productor sènior- i Sandra López -productora júnior. ‘A little taste’ és el tercer cas d’èxit del programa Producers Meet Producers.

El PMP és un programa de mentoring plantejat com un punt de trobada entre productors sèniors i juniors, amb el propòsit d’oferir un espai propici per a l’intercanvi de coneixements i  l’assessorament de projectes. La proposta està impulsada per l’Associació Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) conjuntament amb la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sitges. Com cada any, els productors participants es trobaran a l’Hotel Melià en el marc del Festival de Sitges.

La productora del curtmetratge, Sandra López, remarca que "és un curt que precisament va sorgir l'any passat al Festival de Sitges, en el programa 'Producers Meet Producers' on vam tenir l'oportunitat de conèixer al David Ciurana".

El curt competirà a Sitges, un reconeixement del qual David Ciurana es mostra satisfet perquè “la selecció al Festival de Sitges és, mai millor dit, fantàstica per a nosaltres i per al curt. El Festival de Sitges és el millor festival de gènere i la veritat que ens ajudarà molt en la difusió i en el recorregut del curt per altres festivals, etc. Ens fa molta il·lusió participar en la Secció Oficial i agraïm una vegada més la invitació del Festival”.

 

Obertes les inscripcions a la 5a edició del PMP 

Fins al 2 d’agost es pot presentar la candidatura per formar part de la 5a edició del programa Producers Meet Producers (#PMP2019) que organitza la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sitges i l’Associació Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC), amb la col·laboració del Festival de Sitges. La sol·licitud es pot formalitzar a través de la pàgina web de l’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya PAC: http://www.pac.cat/pmp/.

Com cada any, una comissió triarà entre les productores júniors per fer el millor maridatge amb una productora sènior amb l’objectiu que durant un any, es realitzi un seguiment per impulsar la creació, resoldre dubtes i establir sinergies.