Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’art contemporani plasmat en 28 portes s’instal·la al Centre Cultural Miramar

Els artistes participants a l'exposició 'L'art a les Portes' i la regidora d'Hisenda, Organització i Recursos Humans, Carme Almirall, durant l'acte d'inauguració de la mostra
Els artistes participants a l'exposició 'L'art a les Portes' i la regidora d'Hisenda, Organització i Recursos Humans, Carme Almirall, durant l'acte d'inauguració de la mostra
La mostra ‘L’art a les portes’ exhibeix 28 portes reals transformades en obres artístiques i es pot visitar fins al 29 de setembre a la planta baixa del Centre Cultural Miramar.

La passió per la pintura ha unit 28 artistes de Sitges i de la resta de la comarca del Garraf per convertir 28 portes en obres d’art. Les creacions, amb una àmplia diversitat d’estils i tècniques, es poden contemplar a l’exposició ‘L’art a les portes’ instal·lada a la primera planta baixa del Centre Cultural Miramar. La mostra, inaugurada dissabte passat, és un projecte original coordinat pel comissari i artista Lluís Barbadillo, que presenta una visió molt àmplia del panorama actual artístic de Sitges. Les portes pintades són majoritàriament de fusta i constaten un gran eclecticisme artístic: des de l'estil més realista fins al més avantguardista.

La regidora d’Hisenda, Organització i Recursos Humans, Carme Almirall, ha remarcat que “dels 28 artistes que exposen en aquesta proposta artística, 12 són dones. A poc a poc anem aconseguint que el paper de la dona en tots els àmbits de la vida tingui més preeminència”.

El comissari de la mostra, Lluís Barbadillo, ha felicitat els artistes per plasmar, amb una mirada personal, l’art a través de les portes i ha expressat el desig que “aquesta exposició sigui itinerant amb l’objectiu que els artistes puguin donar-se a conèixer a diferents espais culturals del territori”.

L’exposició L’art a les portes aplega els artistes següents: Blanca Benítez, Montse Marcet, Dolors Luján, Carme Parellada, Núria Corretgé, Lluís Barbadillo, Roby, Pepe Nebleza, Rosser Aldabó, Francesc Zanni, Adolfo Bulo, Maloles Rubió, Javier Rey, Alex Voinea, Elvira Rodríguez, Marga González, Elvia Cor, Sergi Mestres, Ramon Manzañido, Jordi Artigas, Cristòfol Almirall, Thomas de Marsay, Ànnia Aragonès, Carme Escribà, Josep Aragonès, José Antonio Serrano, Pere Escolies i Octavi Intente.

 

L’art a les portes

La mostra col·lectiva ‘L’art a les portes’ segueix el model d’altres projectes coordinats per Lluís Barbadillo i que també tenien per objectiu la creació d’obres d’art a partir de diferents suports com gandules de platja, cadires, forquilles, taules de cafè, ampolles de cava i formes de sabates, entre d’altres.

 

Exposició col·lectiva L’art a les Portes

 

Dates: Del 31 d’agost al 29 de setembre

Lloc: Centre Cultural Miramar  (planta baixa)

Horari: de dilluns a divendres, de 10.00 a 15.00 h i de 18.00 a 20.00 h

i dissabtes, diumenges i festius d’11.00 a 14.00 h i de 18.00 a 21.00 h

Entrada lliure