Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La soprano Ayelén Mose actuarà aquest dijous al Racó de la Calma

La soprano Ayelén Mose actuarà aquest dijous a  les 21.00 hores al Racó de la Calma
La soprano Ayelén Mose actuarà aquest dijous a les 21.00 hores al Racó de la Calma
La guanyadora del 3r premi en l’apartat de cant del 25è Concurs Josep Mirabent i Magrans oferirà aquest dijous, 18 de juliol, un concert a les 21 hores al Racó de la Calma en el marc de la programació Sitgestiu 2019. La soprano estarà acompanyada per la pianista Anna Crexells.

La soprano italoargentina Ayelén Mose oferirà un recital aquest dijous a les 21 hores al Racó de la Calma, com a guardó per haver aconseguit el tercer premi en el 25è concurs internacional en l’apartat de cant Josep Mirabent i Magrans. El recital forma part del Sitgestiu 2019, un programa impulsat per Museus de Sitges i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges, que ofereix més de 50 activitats culturals durant els mesos de juliol i agost.

Ayelén Mose presentarà un concert titulat 'Músiques del món' a través del qual farà un repàs de la música vocal dels diferents països, en què ha rebut influències. Durant el concert, la soprano estarà acompanyada per la pianista Anna Crexells. 

L’entrada al concert costa 12 euros i es pot adquirir a la recepció dels Museus (carrer Fonollar, s/n) o online a través de www.museusdesitges.cat.

 

Clàssica al Racó de la Calma

La programació de la Clàssica al Racó de la Calma continuarà el 25 de juliol amb Antón & Maite Piano Duo, l’1 d’agost amb Lalit Worathepnitinan, el 8 d’agost amb el Quartet Altimira i el 29 d’agost amb Yeani Lee. Els concerts estan protagonitzats pels guanyadors dels apartats de música de cambra i cant que van ser guardonats al 25è Concurs Josep Mirabent i Magrans. Totes les actuacions comencen a les 21 hores i les entrades tenen un cost de 12 euros.