Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Presentació del llibre “Per què Santa Tecla té tres braços?”

El llibre està escrit per Loreto Almirall i il·lustrat per Lourdes Panyella
El llibre està escrit per Loreto Almirall i il·lustrat per Lourdes Panyella
El llibre, editat per l’ajuntament, està escrit per Loreto Almirall i il·lustrat per Lourdes Panyella.

Santa Tecla ja té llibre, i dirigit als més petits, que poden conèixer de manera literària el misteri que envolta als seus tres braços. Un misteri que es desvetlla en la publicació “Per què Santa Tecla té tres braços?”, editat per l’Ajuntament de Sitges, escrit per Loreto Almirall i il·lustrat per Lourdes Panyella.

El llibre, amb elements de fantasia i historia, explica la historia de dos nens pescadors que troben el braç de Santa Tecla en aigües de Sitges, en vigílies de la matinal de Sant Tecla. I a partir d’aquí hi ha un conjunt de situacions, acompanyades d’il·lustracions, amb l’objectiu que els nens i nenes puguin conèixer els misteris que envolta Santa Tecla.

L’autora dels textos Loreto Almirall ha recordat que la representació teatral de la llegenda a càrrec del grup “Les veïnes” al Palau del Rei Moro, els va fer plantejar la possibilitat de portar-ho a terme a nivell literari.

El llibre s’ha presentat aquest dijous a la Biblioteca Santiago Rusiñol. L’acte ha finalitzat amb la lectura d’alguns dels textos de la publicació, amenitzada amb moments didàctics sobre la història que envolta Santa Tecla.