Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Visita guiada a l’exposició ‘Gin i Mingote: dos amics de Sitges’

Visita guiada a l’exposició ‘Gin i Mingote: dos amics de Sitges’
Visita guiada a l’exposició ‘Gin i Mingote: dos amics de Sitges’
Els comissaris de la mostra, José Luis Martin i Jesús Sánchez oferiran es dies 25 i 29 de juliol i també l'1 d'agost visites guiades a la mostra que ret un homenatge a Antonio Mingote i Jordi Ginés Soteras Gin, dos referents de l'humor gràfic de la segona meitat del segle XX. L'activitat és gratuïta, però per poder concertar la visita cal fer la reserva prèviament a l'adreça electrònica cultura@sitges.cat.

La regidoria de Cultura ofereix una visita guiada a l'exposició 'Gin i Mingote: dos amics de Sitges' els dies  25 i 29 de juliol i també l'1 d'agost a càrrec dels  comissaris de la mostra José Luis Martin i Jesús Sánchez. La iniciativa permet explicar durant una hora els  punts en comú de dues figures referents de l'humor gràfic de la segona meitat del segle XX: Antonio Mingote i  Jordi Ginés Gin. 

Les obres dels dos dibuixants  dialoguen per primera vegada en una mostra que reuneix una vuitantena d’originals, esbossos i altres elements com llibres, revistes i fotografies que ajuden a contextualitzar les seves obres. Les creacions estan dividides per àmbits: caricatures, autocaricatures, esbossos, humor polític, humor absurd i humor sexy.

El dijous 25 de juliol i el dilluns 29 de juliol es podrà seguir la vista comentada en dos torns  o de 18.00 a 19.00 hores o bé de 19.00 a 20.00 hores. En canvi, l'1 d'agost només hi haurà un únic torn: de 18.00 a 19.00 hores. 

L'activitat és gratuïta, però les places són limitades. Per poder seguir la visita cal concertar una reserva prèvia i posar-se en contacte a través de  l’adreça electrònica cultura@sitges.cat.

 

Visites guiades a l’exposició

Dijous 25 juliol 

Durada: 1 h 

Horaris: 18.00 h i 19.00 h 

 

Dilluns 29 de juliol 

Durada: 1 h 

Horaris: 18.00 h  i 19.00 h 

 

Dijous 1 d'agost

Durada: 1 h 

Horaris: 18.00 h 

Galeria d'Imatges