Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Notícies

L’atmosfera de ‘Mad Max’ envaeix un Sitges 2019 postapocalíptic

La 52a edició del Festival mirarà cap al fantàstic de 1979 i recuperarà títols de l’exploitation italiana de ciència ficció Sitges 2019 respira pols del desert i ferro oxidat. La propera edició del certamen –que se celebrarà del 3 al 13 d’octubre– celebrarà el 40è aniversari de Mad Max. Salvajes de autopista, de George Miller. Una efemèride que ha inspirat el cartell, una retrospectiva i el llibre oficial del Festival, i que impregnarà Sitges durant onze dies.

El Festival ‘Dona –Art en femení-’ promourà el talent artístic de les dones del 6 al 8 de setembre

Diferents propostes teatrals i musicals, protagonitzades per dones sitgetanes o vinculades a Sitges, integren el programa del Festival Dona -Art en femení-, que se celebrarà del 6 al 8 de setembre a diferents escenaris del Casino Prado. Esther Soto, Mont Plans i Mercè Comas són tres dels noms del cartell de la primera edició d’aquest nou certamen.

El protocol de Festa Major s’adapta a la declaració de Festa Patrimonial d'Interès Nacional

El nou protocol de la Festa Major de Sitges, que s’exposa públicament al web decidim.sitges.cat, ha rebut un total de 26 al·legacions per part d’entitats, balls i particulars, que són aportacions per a enriquir el contingut del document. La finalitat del protocol és fixar el conjunt d'actes i de costums que al llarg dels anys han anat configurant els rituals i els seus elements.

Carregant resultat