Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Notícies

Llibres d’Artista: obres d’art a la Biblioteca Santiago

Fins al 20 de juliol, la Biblioteca Santiago Rusiñol acull la 2a Mostra de Llibres d'Artista basats en el Versfusió de la 13a Festa de la Poesia a Sitges. L'exposició integra 13 obres creades per un col·lectiu de creadors plàstics, estretament vinculats a Sitges, que han reinterpretat i han fet créixer el Versfusió, la composició poètica sempre diferent nascuda de set títols dels llibres dels set poetes convidats al certamen literari.

S’inicia una nova edició de la música clàssica al Racó de la Calma aquest dijous amb el Quartet Toldrà

Els sis concerts, a càrrec dels guardonats en les categories de cant i cambra del Concurs Josep Mirabent i Magrans, tindran lloc els dies 11, 18, 25 i 29 de juliol, i 8 d’agost a les 21 hores al Racó de la Calma. Les entrades costen 12 euros i es poden adquirir a les taquilles de Museus de Sitges o a través de www.museusdesitges.cat.

El Sitgestiu convoca més de 50 propostes de música, rutes patrimonials, tallers i exposicions

Més de 50 activitats culturals omplen l’agenda dels Museus de Sitges els mesos de juliol i agost amb el programa Sitgestiu 2019. Clàssica, jazz, òpera, visites al Palau de Maricel, Capvespres de lluna plena a Maricel, Tasta el Sitges més mariner, tallers infantils i exposicions protagonitzen un cartell, que presenta 22 concerts, 23 rutes patrimonials, 4 tallers infantils i 6 exposicions.

Carregant resultat