Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Classes obertes a l’Escola Municipal de Música de Sitges

Classes obertes a l’Escola Municipal de Música de Sitges
Classes obertes a l’Escola Municipal de Música de Sitges
L’alumnat del centre, famílies dels usuaris i públic en general podran assistir com a oients a les sessions de les assignatures que tindran les portes obertes els dies 18, 19, 21, 26 i 28 de novembre.

L’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges obre les portes aquesta setmana a la ciutadania per donar a conèixer el seu projecte educatiu i l’activitat habitual del centre tant el funcionament de les classes com les instal·lacions. Els dies Els dies 18, 19, 21, 26 i 28 de novembre, l’alumnat del centre, les famílies dels usuaris i el públic en general podran assistir a les sessions de totes les assignatures per experimentar i viure el centre des de dins.
La iniciativa es durà a terme en el marc de l’horari habitual del centre entre les cinc i les vuit de la tarda. L’Escola Municipal de Música té una oferta educativa àmplia per a tots els edats i els nivells. El centre permet fer música en família (de 0 a 3 anys), música i moviment (de 4-6 anys), instruments a partir de 7 anys i també hi ha cors per a infants i per a adults,i també conjunts instrumentals.
L’alumnat també pot aprendre a tocar instruments com: piano, baix elèctric, bateria i percussió, cant, clarinet, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, saxòfon, trompa, trompeta, trombó, violí i violoncel.
El centre és obert dilluns, dimarts i djous entre les 17.00 i les 20.00 hores i està ubicat a les instal·lacions de l’Escola Esteve Barrachina.