Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

S’instal·la un muntacàrregues al ‘Cau de Cultura’

Aquest aparell s’utilitza per al transport del material de les Comissions de Festes que s’emmagatzema a l’espai, situat als baixos del carrer Àngel Vidal 17.

El ‘Cau de Cultura’ disposa d’un nou muntacàrregues per facilitar el transport del material de les comissions Municipals de Festes. La instal·lació d’aquest ascensor va finalitzar la setmana passada i ha permès millorar les condicions d’ús i la funcionalitat del ‘Cau de Cultura’, un espai situat als baixos del carrer Àngel Vidal 17.

La regidoria de Tradicions i Festes ha continuat així l’adequació del local de 400 metres² per respondre a les necessitats de les Comissions Municipals de Festes i facilitar la tasca que desenvolupen. 

Inaugurat el 23 d’abril coincidint amb la Diada de Sant Jordi, el ‘Cau de Cultura’ és el nou punt de trobada i l’espai d’emmagatzematge de les Comissions Municipals de Reis, Carnaval, Corpus i Festa Major. Alhora també serveix de magatzem per la mateixa regidoria de Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges.