Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La regidoria de Joventut proposa als joves una sortida a Les Deus Aventura

La regidoria de Joventut organitza per a l’11 de maig un excursió a Les Deus Aventura
La regidoria de Joventut organitza per a l’11 de maig un excursió a Les Deus Aventura
El proper 11 de maig nois i noies de 12 a 17 anys podran fer una sortida d’excursió al parc acrobàtic de Les Deus Aventura. Al llarg del matí podran gaudir de propostes de lleure a l’aire lliure com llançar-se en tirolina i fer trekking aquàtic, a més d’altres activitats. La sortida té un preu de 12 euros i les inscripcions es poden formalitzar a l’Espai Jove fins al 8 de maig.

En el marc de la programació d’activitats mensual, la regidoria de Joventut organitza per a l’11 de maig un excursió a Les Deus Aventura per ajudar als joves a airejar-se abans dels exàmens. La sortida a aquest parc acrobàtic, situat a Sant Quintí de Mediona, està adreçada a nois i noies de 12 a 17 anys. Durant la jornada podran divertir-se mentre es llancen en tirolines, visiten grutes, fan itineraris per dins de l’aigua, passen per ponts penjats o fan un circuit acrobàtic pels arbres.

L’autocar, que els portarà fins a Sant Quintí de Mediona, sortirà de l’Espai Jove (carrer de Josep Soler Tasis, 4) a les deu del matí i tornarà al mateix punt a les dues del migdia.

La sortida té un preu de 12 euros i inclou l’entrada al parc i el transport en bus. Per formalitzar les inscripcions, cal contactar per whatsapp (607 667 831) o per correu electrònic a espaijove@sitges.cat.