Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient

Notícies

El taller ‘Carnaval La Mar de Plàstic’ promou la sensibilització per a la cura del medi ambient

La regidoria de Cultura, Tradicions i Festes promou el taller ‘Carnaval La Mar de Plàstic’, que tindrà lloc avui a les 17 h al Centre Cultural Miramar en el marc de l’exposició ‘No et perdis la carrossa’. L’activitat és gratuïta i permetrà a petits i grans fer màscares, perruques i disfresses a partir de plàstics d’ús quotidià recuperats i restes plàstiques trobades al litoral sitgetà.

L’Ajuntament de Sitges decreta un dia de dol oficial per la mort del Fill Predilecte, Isidre Pañella i Virella

Les banderes oficials onegen a mig pal i amb crespó negre en record d’Isidre Pañella i Virella, nomenat l’any 2016 Fill Predilecte per la seva dedicació a la vila. Pañella, pirotècnic de professió, va ser dissenyador artístic del castell de focs de la Festa Major durant més de 50 anys, així com també president de la Comissió de Festes, cofundador de la colla Jove del Ball de Diables de Sitges, escenògraf i premi Trinitat Catasús.

El cementiri de Les Pruelles de Sitges, candidat a millor iniciativa mediambiental de l’Estat

El projecte ‘El jardí de les roselles’ del cementiri de Les Pruelles és finalista del V Concurs de cementiris d’Espanya, organitzat per la revista Adiós Cultural. L’espai de Les Pruelles competirà juntament amb ‘El camí del bosc’ del cementiri Comarcal Parc de Roques Blanques, del Papiol, i el Parque de la Paz de València.

Carregant resultat