Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Restriccions viàries amb motiu de la 23a Pedalada Barcelona-Sitges

La prova ciclista tindrà lloc aquest diumenge i transcorrerà des del Canal Olímpic de Castelldefels a Sitges. La carretera de les costes estarà tallada al trànsit rodat en els dos sentits de la circulació entre les 9 h i les 11.30 hores. Els vehicles podran circular gratuïtament pels Túnels de Garraf en les dues direccions lliurant un tiquet que donarà l’organització abans de l’entrada als túnels, a Port Ginesta i a la rotonda de la urbanització de La Llevantina.

La 23a edició de la Pedalada Barcelona-Sitges tindrà lloc el proper diumenge i comptarà amb la participació de 2.500 ciclistes. La prova esportiva sortirà a les 9.30h del Canal Olímpic de Castelldefels i preveu l’arribada dels primers participants a Sitges cap a les 10. 50 se celebrarà.

La prova transcorrerà un total de 20,4 km i comportarà restriccions a la C-31, la carretera de les costes. Per intentar minimitzar les possibles afectacions en la mobilitat, el Servei Català de Trànsit, Mossos d’Esquadra i Policia Local de Sitges han establert un dispositiu especial, que també garantirà el bon desenvolupament de la prova ciclista i la seguretat dels participants, espectadors i usuaris de la xarxa viària. La  carretera de les costes, estarà tallada al trànsit rodat entre les 9 h i les 11.30 hores en els dos sentits de circulació, sentit Sitges i Barcelona. Durant aquesta franja horària, els conductors podran circular gratuïtament per l’autopista C-32 en les dues direccions mitjançant la recollida d’un tiquet de gratuïtat que lliurarà l’organització abans de l’entrada als Túnels del Garraf, a Port Ginesta en un punt senyalitzat de la C-31, i a la rotonda de la urbanització de La Llevantina.

L’antic Parc Aquàtic de Sitges serà el punt d’arribada dels ciclistes on tindrà lloc la lectura del manifest sota el lema “ Compartir amb respecte és més segur” a càrrec del regidor d’Esports, Eduard Terrado. El manifest es llegirà sobre a les 11.15 hores aproximadament.   

Les afectacions viàries es poden consultar a través de la pàgina web http://transit.gencat.cat/ca/inici/