Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

L'Ajuntament condiciona els terrenys annexes al pavelló de Pins Vens

Els treballs de condicionament dels terrenys annexes al pavelló de Pins Vens ja han finalitzat. L’actuació ha permès adequar el solar per destinar-lo parcialment a serveis auxiliars al pavelló, com un aparcament, i també com a zona verda i per al gaudi dels veïns.

L'Ajuntament de Sitges ha finalitzat els treballs d'ordenació i millora dels terrenys annexes al Pavelló 2 del Poliesportiu Pins Vens per destinar-los en part a serveis auxiliars del pavelló, com un aparcament, i a zona verda amb mobiliari nou per al gaudi dels veïns.

Els terrenys disposen ara de places d'aparcament amb torres d’il•luminació; zones verdes amb reg automàtic; bancs de descans; un pipican, i la plantació de sis garrofers nous que substitueixen els dos que s'han hagut de treure per necessitats de l'obra. Paral•lelament, s’ha aprofitat per ampliar les voreres que corresponen a aquest tram a l'avinguda de Josep Tarradellas. D'entre les tasques pendents, falta portar a terme la hidrosembra a les zones verdes.

L'alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha valorat “molt positivament” el resultat de les obres. “Ara podem gaudir d'un espai endreçat que veïns i Ajuntament ens agrada veure. Abans eren un terraplens i ara és zona enjardinada amb els accessos millorats, un espai més agradable a la vista", ha assegurat. Forns ha explicat que en un futur l'Ajuntament podrà fer el que consideri però actualment s'ha dotat d'un pla director d'equipaments que en aquesta zona no preveu cap equipament nou, només serveis auxiliars als pavellons.

Per la seva banda, el regidor responsable de les inversions de romanent, Eduard Terrado, ha assegurat que "l'actuació ha estat molt respectuosa ambientalment i sense productes contaminants. Hem treballat sota la supervisió de la Comissió d'Urbanisme de la Generalitat de Catalunya".

Terrado ha informat que "actualment l'Ajuntament treballa en una reordenació urbanística amb un canvi de planejament de la zona que inclou una permuta d'usos que permeti invertir els usos tant de la zona d'equipaments, com de la zona verda actuals, perquè corresponguin amb el seu ús real”. En aquests moments els usos no coincideixen amb el que s’ha adequat, motiu pel qual ha estat necessària la permuta. Les obres han tingut un cost de 212.000 euros.