Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

Notícies

Una imatge sobre la neteja d'envasos a la platja guanya el concurs #ReSitges a Instagram

En el concurs de la campanya #ReSitges han participat un total de 54 participants únics i han generat 76 imatges. La campanya, que va començar a finals del mes de juny, s’ha tancat a mitjans d’octubre coincidint de major afluència turística. La campanya s’inclou en el marc del pla d’accions de la certificació Biosphere Destination.

L'Ajuntament dona llum verda a un plec de clàusules de la neteja que dimensiona el servei a les necessitats actuals del municipi

El nou plec de clàusules de la neteja, de 6,8 M€ anuals, un cost que dobla l’actual, ha de garantir que es produeixi una millora general de l’estat de la neteja als carrers i un millor servei en la recollida dels residus, reduir les molèsties als veïns i implantar criteris de sostenibilitat i protecció ambiental.

El Govern Municipal convocarà de nou la consulta a Les Botigues amb una nova fórmula

La consulta es farà de forma electrònica entre la setmana del 5 a l’11 de novembre. El Govern Municipal i els grups polítics que hi donen suport, prèvia informació a la Junta de Portaveus, han reprès el procés participatiu amb un nou mecanisme que estarà tutelat per una empresa especialitzada amb processos participatius electrònics i manté una línia de comunicació amb la Delegació del Govern d’Espanya.

Carregant resultat