Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

Notícies

L’Ajuntament de Sitges impulsa un procés participatiu per definir els nous equipaments del municipi

L'Ajuntament de Sitges posa en marxa un procés participatiu per definir el futur Pla Director d’Equipaments del municipi. El projecte, que s’impulsa sota el nom Equipem Sitges, vol recollir l'opinió de la ciutadania major de 16 anys que vulgui dir la seva sobre els futurs equipaments de la vila relacionats amb 5 usos diferents: la Promoció Econòmica, la Cultura, l’Ensenyament i la Joventut, l’Esport i la Salut i Assistència Social.

El govern presenta el procés de consulta al veïnat de Les Botigues de Sitges

Unes 70 persones han assistit aquest dilluns a l’audiència pública de presentació del procés de consulta ciutadana sobre la possible segregació del nucli de les Botigues i Port Ginesta del municipi de Sitges i la seva posterior annexió a Castelldefels. En aquest acte, que ha tingut lloc al local social de les Terrasses, s’ha presentat el document ‘Anàlisi territorial de les dades pressupostàries de l’Ajuntament de Sitges en relació al nucli de les Botigues de Sitges i Port Ginesta’.

L’Ajuntament de Sitges convoca per al 26 de maig la consulta sobre el futur de Les Botigues

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha anunciat aquest dilluns la data i la pregunta de la consulta no referendària sobre el futur del nucli de Les Botigues de Sitges. La consulta permetrà conèixer l’opinió dels veïns i les veïnes d’aquest sector i saber si volen seguir formant part del terme municipal de Sitges o adherir-se a Castelldefels. Un total de 1.858 persones, majors de 16 anys empadronades a Les Botigues, estan cridades a votar.

Carregant resultat