Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Notícies

L’Ajuntament de Sitges uneix comerç i cultura a través del 'Centenari de la Ciutat-Jardí de Terramar 1919-2019'

La regidoria de Promoció Econòmica organitza una nova campanya comercial de l’1 al 13 de setembre amb motiu del Centenari de la Ciutat-Jardí de Terramar 1919-2019. El 13 de setembre es realitzarà una jornada lúdico-comercial des de les 11 h i fins a les 21 hores a diferents emplaçaments del centre de la vila amb exhibicions artístiques de tallers florals, pintura, teatre, música i dansa. També s’ha obert un concurs d’aparadors adreçat als establiments. Els comerços interessats a participar, es poden inscriure fins al 15 d’agost a través de la pàgina web municipal www.sitges.cat o a través del correu electrònic promocioeconomica@sitges.cat.

Promoció Econòmica participa en la celebració de la 2a Quinzena d’Economia Social i Solidària Penedès - Garraf

En el marc de la Quinzena d’Economia Social i Solidària Penedès - Garraf, s’organitza a Sitges els dies 14 i 15 de juny una programació amb activitats de sensibilització i formació en cooperativisme com la 5a Taula Territorial sobre l'Economia Social i Solidària (ESS) de l'Alt Penedès i el Garraf, un taller formatiu sobre cooperativisme i com a complement al Mercat del Dissabte es faran activitats lúdiques i punts d'informació de l’ESS. L'objectiu d'aquestes propostes és dinamitzar l'economia social i cooperativa.

Sitges renova la certificació Biosphere

L'auditoria per renovar la certificació ha revelat punts forts com la implantació del Pla de Qualitat de Turisme 2017-2022, elaborat a partir d’un procés en el que han participat una trentena de persones de diversos àmbits per treballar la millora del sector.

La formació per a joves sobre manteniment de ports engega a Sitges

Una vintena de joves participen en la formació d’aprenent de serveis i manteniment en instal•lacions portuàries a Sitges, en el marc del projecte Garraf Singular. El programa té l’objectiu de fomentar l’ocupació entre els joves de 16 a 29 anys, o bé la reinserció acadèmica dels participants. El projecte permet també contribuir a cobrir la demanda laboral de diferents oficis vinculats amb el turisme.

El Corpus 2018 s’acomiada amb una gran festa al Santuari del Vinyet

L’ofrena floral al Vinyet que posa punt i final a la festa del Corpus s’ha enriquit amb una festa amb pica-pica a peu dret i ritme de música. En el seu discurs, l’alcalde, Miquel Forns, ha posat en valor el “coratge i estima a la festa” dels que han participat en la celebració d’enguany, malgrat la pluja.

El turista valora Sitges amb un 8,4 sobre 10

Segons, l’Observatori del Turisme a Barcelona l’estada mitjana que fa el turista a Sitges és de 6,3 dies i el motiu principal de la visita és l’oci en un 80,6%. Com a destinació el més ben valorat és el caràcter de la gent, les platges i la seguretat ciutadana. L’estudi revela que la despesa a la destinació per persona i dia és de 64,5€, un 40,47% més que a l’entorn de Barcelona. L’estudi està impulsat per la Diputació de Barcelona amb la col•laboració de la regidoria de Turisme de Sitges.

Subvencions per a la millora de l'ocupació i per a persones autònomes

L'Ajuntament de Sitges celebra una sessió informativa per donar a conèixer el procediment per a l’obtenció de subvencions en el marc del Pla de mesures de foment de l’ocupació i de l’activitat econòmica a Sitges impulsat pel CIES Nivell 10. L'acte tindrà lloc al Centre Cultural Miramar el proper dijous 7 de juny.