Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Notícies

L’Ajuntament de Sitges uneix comerç i cultura a través del 'Centenari de la Ciutat-Jardí de Terramar 1919-2019'

La regidoria de Promoció Econòmica organitza una nova campanya comercial de l’1 al 13 de setembre amb motiu del Centenari de la Ciutat-Jardí de Terramar 1919-2019. El 13 de setembre es realitzarà una jornada lúdico-comercial des de les 11 h i fins a les 21 hores a diferents emplaçaments del centre de la vila amb exhibicions artístiques de tallers florals, pintura, teatre, música i dansa. També s’ha obert un concurs d’aparadors adreçat als establiments. Els comerços interessats a participar, es poden inscriure fins al 15 d’agost a través de la pàgina web municipal www.sitges.cat o a través del correu electrònic promocioeconomica@sitges.cat.

Promoció Econòmica participa en la celebració de la 2a Quinzena d’Economia Social i Solidària Penedès - Garraf

En el marc de la Quinzena d’Economia Social i Solidària Penedès - Garraf, s’organitza a Sitges els dies 14 i 15 de juny una programació amb activitats de sensibilització i formació en cooperativisme com la 5a Taula Territorial sobre l'Economia Social i Solidària (ESS) de l'Alt Penedès i el Garraf, un taller formatiu sobre cooperativisme i com a complement al Mercat del Dissabte es faran activitats lúdiques i punts d'informació de l’ESS. L'objectiu d'aquestes propostes és dinamitzar l'economia social i cooperativa.

Sitges renova la certificació Biosphere

L'auditoria per renovar la certificació ha revelat punts forts com la implantació del Pla de Qualitat de Turisme 2017-2022, elaborat a partir d’un procés en el que han participat una trentena de persones de diversos àmbits per treballar la millora del sector.

La formació per a joves sobre manteniment de ports engega a Sitges

Una vintena de joves participen en la formació d’aprenent de serveis i manteniment en instal•lacions portuàries a Sitges, en el marc del projecte Garraf Singular. El programa té l’objectiu de fomentar l’ocupació entre els joves de 16 a 29 anys, o bé la reinserció acadèmica dels participants. El projecte permet també contribuir a cobrir la demanda laboral de diferents oficis vinculats amb el turisme.

El Mercat de Sitges, cardioprotegit

El Mercat Municipal és d’avui el primer Mercat del Garraf en tenir un desfibril·lador semiautomàtic, DEA. Es tracta d’un aparell de fàcil utilització amb l’objectiu que en cas d’aturada cardíaca es pugui salvar la vida de la persona.

El Corpus 2018 s’acomiada amb una gran festa al Santuari del Vinyet

L’ofrena floral al Vinyet que posa punt i final a la festa del Corpus s’ha enriquit amb una festa amb pica-pica a peu dret i ritme de música. En el seu discurs, l’alcalde, Miquel Forns, ha posat en valor el “coratge i estima a la festa” dels que han participat en la celebració d’enguany, malgrat la pluja.

El turista valora Sitges amb un 8,4 sobre 10

Segons, l’Observatori del Turisme a Barcelona l’estada mitjana que fa el turista a Sitges és de 6,3 dies i el motiu principal de la visita és l’oci en un 80,6%. Com a destinació el més ben valorat és el caràcter de la gent, les platges i la seguretat ciutadana. L’estudi revela que la despesa a la destinació per persona i dia és de 64,5€, un 40,47% més que a l’entorn de Barcelona. L’estudi està impulsat per la Diputació de Barcelona amb la col•laboració de la regidoria de Turisme de Sitges.

Subvencions per a la millora de l'ocupació i per a persones autònomes

L'Ajuntament de Sitges celebra una sessió informativa per donar a conèixer el procediment per a l’obtenció de subvencions en el marc del Pla de mesures de foment de l’ocupació i de l’activitat econòmica a Sitges impulsat pel CIES Nivell 10. L'acte tindrà lloc al Centre Cultural Miramar el proper dijous 7 de juny.