Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Nova convocatòria de lloguer de despatxos al Centre d’Empreses Creatives

Despatxos del CdEC
Despatxos del CdEC
El Centre d'Empreses Creatives obre el període de sol·licituds adreçat a les empreses de nova creació que estiguin interessades en accedir a un dels despatxos de l’equipament.

Els emprenedors que vulguin instal·lar-se en un dels dos despatxos lliures que hi ha actualment al viver d’empreses municipal, el Centre d'Empreses Creatives, podran fer les seves sol·licituds a partir del proper 1 de setembre i fins el 30 del mateix mes.

La convocatòria està adreçada empreses de menys de tres anys de vida que tinguin una activitat que emmarcada dins l’àmbit creatiu, com ara les relacionades amb l’art, la cultura, la creativitat o la innovació. Per poder accedir-hi cal, també, tenir un impacte ambiental nul i presentar un pla de negoci.

Per a més informació sobre el projecte i les bases de selecció, així com per a assessorament en l’elaboració del pla d’empresa, els interessats poden adreçar-se als webs www.sitges.cat i www.cdec.cat o contactar amb el CIES Nivell 10 a serveisempresa@sitges.cat o al telèfon 93 894 40 61.

Les sol·licituds s’hauran de presentar, de l’1 al 30 de setembre, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Es recomana contactar prèviament amb el CIES Nivell 10 per tal d’elaborar el pla de negoci.

 

El Centre d'Empreses Creatives

 

Ubicat a la primera planta del Sitges Centre de Disseny, al barri de Can Pei, el Centre d’Empreses Creatives és un equipament municipal que té com a objectiu donar suport als emprenedors i potenciar el creixement del sector econòmic vinculat amb la creativitat. Per fer-ho, l'Ajuntament de Sitges ofereix un despatx a un preu de lloguer mòdic i la possibilitat de compartir serveis comuns com sales de reunió, formació i secretaria. L’espai està ideat, tanmateix, com una plataforma d’intercanvi i generació d'idees.

 

Més informació:

> Accés al Tràmit: Admissió al Centre d’Empreses Creatives