Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Comerç

Campanya Comercial en motiu del centenari de la ciutat-jardí de Terramar

De l'1 al 15 de setembre de 2019

En el marc del Centenari de la Ciutat-Jardí de Terramar, el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges està organitzant una campanya de dinamització comercial. La finalitat és donar una personalitat diferenciadora i una singularitat pròpies al comerç de Sitges en sinergia amb el reconeixement especial a Sitges d’aquest Centenari. Aquesta campanya comercial comptarà amb una sèrie d’activitats (dança, pintura...), que es realitzaran en viu i en directe als carrers de l’eix comercial Centre Vila, així com una proposta de decoració i concurs d’aparadors amb motius relacionats amb el noucentisme i els Jardins de Terramar.
Aquesta campanya comercial tindrà lloc de l’1 al 15 de setembre, destacant com punt àlgid i de celebració el divendres 13 de setembre, data en què es concentraran les activitats artístiques i s’entregarà el premi al guanyador del concurs d’aparadors en un acte al final de la jornada.

El departament de Promoció Econòmica facilitarà gratuïtament material de suport per a la decoració dels aparadors dels comerços interessats en participar en el concurs.

 

Comerç 21. Projecte de suport per donar l'impuls que necessites al teu negoci

Inscripcions i contacte

La participació tindrà un preu per a l'empresa de 100 € (+iva) un cop sigui seleccionada. La resta de l'import serà subvencionat per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Les condicions per a participar-hi i el full d'inscripció es poden consultar a www.comerc21.cat