Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

MERCATS I FIRES

DSC_0179.JPG

 

El Mercat Municipal

El Mercat Municipal disposa d'un total de 32 parades, 10 locals comercials en una galeria, un supermercat, una "Aula Gastronòmica" per impartir formació, i un àrea d'obradors i càmeres frigorífiques d'ús comunitari. Per accedir a l'aparcament hi ha nova rampa situada al carrer Salvador Mirabent.

El nou edifici té dues entrades principals, una situada davant de la plaça Eduard Maristany que dóna accés al mercat a través de l'àrea de galeries, i una altra al carrer Artur Carbonell, davant el carrer Illa de Cuba. Aquesta última està dotada d'escales mecàniques per accedir còmodament a la primera planta on se situen totes les parades i al semisoterrani on hi ha el supermercat.

Referent a l'estructura, la planta baixa de l'edifici té una superfície útil de 2.542 m2 i té la mateixa alçada que abans amb tres plantes d'aparcament i una al descobert. La façana consta d'un revestiment exterior de material ceràmic.

El Mercat Municipal s'ha remodelat l'any 2008, després que tanqués portes l'1 de setembre de 2007. Han calgut 14 mesos de treballs per dur a terme la reforma integral del mercat amb l'objectiu d'aconseguir un edifici més funcional i una imatge més moderna i adaptada a les necessitats actuals. Ara, el resultat és un mercat municipal més obert a la vila, amb millor visibilitat exterior i amb més llum gràcies als grans finestrals de la façana. Consultar la pàgina del Mercat.

 

Activitats al Mercat Municipal

El Mercat Municipal de Sitges col·labora en el Sorteig de l’Or de Creu Roja

             

 


 

 

DSC_0503.JPG

 

Mercats de venda no sedentària

Dos són els mercats ambulants de la vila:

Mercat dels dijous Matí / Roba i detall / Avinguda de Vilafranca

Mercat dels dissabtes Matí / Alimentació / Plaça de Catalunya


Aquesta actuació respon a l'objectiu dels coordinadors de les parades d'oferir als clients el màxim de qualitat, amb bons preus, i que hi hagi una gran varietat d'oferta comercial.

Amb el recent trasllat del Mercat a la plaça Catalunya s'ha aconseguit mantenir el client habitual i incorporar-ne de nous procedents del Poble Sec i d'altres zones. La bona connexió amb el centre urbà i les facilitats d'aparcament són fets que han provocat aquest èxit inicial.


 

Activitats al Mercat del dissabte a la Plaça Catalunya de Sitges.

Dissabte 9 de Març de 2019 de 8h a 14h.

Us convidem a gaudir d’una jornada especial plena d’activitats per a persones petites i grans:

 • En Víctor Berbegal, Joglar del S.XXI animarà la jornada.
 • 11:00-13:00h Taller de Globoflèxia.
 • 10:00-14:00h Taller de Ceràmica.

 

Dissabte 15 de Juny de 2019 de 10:30h a 14h.

Economia Social i Solidària al carrer: Activitats, jocs i informació sobre el cooperativisme i l'economia social i solidària, en el marc de la Quinzena de l'Economia Social i Solidària.

Organitzen: Ajuntament de Sitges CIES Nivell 10 i Coopsetània.

Col·labora: Zona de Joc.

 

Dissabte 12 d'octubre de 2019 - MERCAT DEL DISSABTE FANTÀSTIC:

10:00-14:00h : Activitats durant el matí al mercat dels dissabtes de pl. Catalunya (taller pintacares fantàstic i de terror) en motiu del Festival de cinema.

18:00-20:30h: Parada de l'associació de comerciants del poble sec. A la Pl. Catalunya.

20.30-22.00h CURTS A LA FRESCA: a la pl. Catalunya, amb el programa següent:

 1. Bailaora, de Rubin Stein (durada: 15 min.).
 2. Häxan, de Mike Fontaine (durada: 5 min.).
 3. Hay algo en la oscuridad, de Fran Casanova (durada: 14 min.).
 4. Le Blizzard, de Álvaro Rodríguez Areny (durada: 12 min.).
 5. Two Balloons, de Mark Smith (durada: 9 min.).
 6. Héroes, de Juan Pablo Zaramella (durada: 3 min.).
 7. Flotando, de Franki de Leonardis (durada: 8 min.).

 

 


 

Fira-mercat d'estiu 2019, de venda de productes artesanals, fets a mà i creatius

Aquesta nova Fira d’artesania creativa feta a mà es desenvoluparà entre els dies 21 de juny i 30 d’octubre, de dilluns a diumenge, excepte els dies 23 i 24 d’agost (festa Major) i el 23 de setembre (Santa Tecla), en horari de 10:00h a 24:00h. Es preveu atorgar un màxim de 17 parades, 5 de les quals estaran reservades a persones en situació d’especial vulnerabilitat social, localitzades al passeig marítim de Sitges (amb inici a l’alçada entre l’avinguda Sofia i el carrer Antoni Cartró).

Per a poder optar a una llicència, les persones sol·licitants han de complir, almenys, una de les següents condicions:

 1. tenir la condició d’artesanes o empreses artesanes d’acord amb el Decret 182/214 de 30 de desembre, sobre l’activitat artesanal,
 2. vendre productes de disseny i elaboració artesana (elaborats a mà), d’almenys el 50% dels productes que es posin a la venda. En el cas de persones amb situació d’especial vulnerabilitat social aquest mínim serà del 25%.

El termini per a presentar les sol·licituds va finalitzar el dia 7 de juny de 2019.

Podeu presentar la justificació de la llicència atorgada aquí.

Consulteu les Bases Reguladores i la correcció dels horaris.

 

Nova convocatòria per cobrir 3 places vacants a la Fira d'artesania creativa feta a mà

Podeu presentar les vostres sol·licituds telemàticament fins el dia 16 de setembre de 2019 mitjançant el tràmit electrònic:inscripció

Consulteu les Bases Reguladores i la correcció dels horaris.

Per a més informació o resoldre dubtes es pot enviar un e-mail  promocioeconomica@sitges.cat o trucar al Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10 al telèfon 93 894 40 61.